donderdag 18 november 2010

Weggertjes

Het grote opruimen is hier weer in volle gang. Als de kledingwissel eenmaal achter de rug is, is opruimen de klus die er meteen op volgt. Kast voor kast, hoekje voor hoekje, doos voor doos en last but not least: de tuin. Wat een rommel ik overal toch weer tegenkom! Maar behalve rommel kwam ik ook nog wel wat tegen wat goed is voor een tweede ronde. Daarom maar weer eens een logje met de titel 'Weggevertjes'. Voor de mensen die nog niet zo lang meelezen even de spelregels: als er iets van je gading bij is kan je een reactie plaatsen. Geef ook even duidelijk aan waar je belangstelling voor hebt. Als er meerdere mensen belangstelling hebben voor één item laat ik één van de kinderen een gelukkige trekken. Je kunt tot maandagavond 22 november reageren. De laatste twee items (poppenspullen en weckspulletjes) zijn van bloglezeressen. Als je van één van die items de gelukkige bezitter wordt zal ik je met de betreffende aanbieder in contact brengen om het verder met haar af te handelen.

1) Een heerlijk warm jongensribjasje in maat 104. De jas heeft een rits én een houtje-touwtje sluiting. Van twee 'houtjes' is een stukje afgebroken. Als je dat erg storend vindt, kan je er natuurlijk nieuwe aanzetten.



2) Twee jongensblouses met lange mouw in maat 92-98. Het rode is van Esprit.



3) Een zomerpakket jongenskleding in maat 98. Het zijn 7 broeken en 2 blouses met korte mouw.



4) Van Ellen uit Zwitserland een splinternieuwe tankini in maat 42. Het prijskaartje hangt er nog aan: 29,95 euro. Nu natuurlijk gratis ;-).



5) Een bloglezeres uit Luxemburg zou het fijn vinden als de pop van haar Afrikaanse dochtertje bij een nieuwe poppenmoeder terecht komt. Er zijn heel veel kleertjes bij. Wie weet wordt het wel een decemberkado van iemand die het niet zo breed heeft?



6) Een bloglezeres uit Garderen heeft wat weckklemmen en -ringen. De klemmen zijn bedoeld voor het oude model weckpotten, die met bolle deksels.



Wie weet trouwens waar ik een vuilniszak vol echt mooie (en uiteraard schone) knuffels zou kunnen brengen? Het doet me zeer om die zomaar weg te gooien.

Ziezo. Ik hoop dat bovengenoemde spullen een nieuwe bestemming krijgen. Wordt m'n gang een stukje leger :-)