donderdag 21 juli 2011

Gewoon

Vandaag ben ik tussen de bedrijven door hard bezig geweest om mijn overvolle mailbox op te schonen. Het is evengoed nog dramatisch hoe vol die staat. Nog een kleine 1500 ongelezen mailtjes en totaal een kleine 5000 berichtjes die ik moet nalopen: verwijderen, beantwoorden, opslaan in een map etc. Dat lijkt super veel werk, maar het gaat best snel. Het is precies zoals wij dat altijd zeggen: Gewoon doen!

Verder heb ik pruimenlimonadesiroop gemaakt en gewoon gewassen, gestreken, bedden opgemaakt, rommel opgeruimd, draadjesvlees gebraden, rode kool, aardappels en appelmoes gekookt, getelefoneerd, kortom: een gewone dag gehad.

De vakantie vierende kinderen vermaken zich wonderwel. Graven in de zandbak, beetje computeren, beetje fietsen. Ook al gewoon.

Willem was naar zijn werk, plakte vanavond na de vaat een band en is nu nog met Hans op stap die iets op MP gekocht had wat hij meteen wilde ophalen. Ook al gewoon.

Trijnie was naar haar werk en is nu haar kamer aan het verven. Dat is op zich NIET gewoon (er wordt hier niet zoveel geklust), maar inmiddels toch ook weer WEL gewoon, omdat ze dat al zo'n twee weken lang iedere avond doet :-). Maar mooi wordt het!! Van een knalroze puberkamer met veel oilily, naar een strakke zwart/wit/taupe kamer van een jonge vrouw. Gaaf!

Dirk was naar zijn werk en zit nu nog steeds te werken (achter de computer). Heel gewoon.

Leendert en Maria logeren en hopen morgen thuis te komen. Heerlijk m'n kuikens weer onder m'n veren!

Hans was vandaag ook alweer naar z'n werk. Vandaag hoefde hij 'pas' om 7 uur te beginnen en morgen ook al. Lekker uitslapen :-).

Morgen hoopt onze Jan jarig te zijn. Oei, oei, wat was hij vandaag al zenuwachtig. Acht jaar is dan ook erg gewichtig toch?

En nu ga ik nog even terug naar de strijk, die nog niet af is. (ook al gewoon....)