dinsdag 18 oktober 2011

Boeken en vragen

Het is me wat met die boeken ;-). Dacht ik vóórdat ik met die actie kwam er zo'n 40 stuks aan jullie kwijt te kunnen, bleek het om een paar honderd stuks te gaan. Ik ben mijn uiterste best aan het doen om jullie bestellingen snel de deur uit te krijgen. Maar het is gewoon een mega klus. Er is nu ongeveer 2/3 op de post. De rest gaat in de loop van de week de deur uit. En dan maar hopen dat het allemaal goed gaat. Vandaag kreeg ik al een pakje retour, omdat het adresetiket was losgeraakt :-(. Dan krijg ik het spontaan zuur, want dan vrees ik nog meer missers. Duimen dus allemaal maar!

Verder 'hangen' er nog wat vragen. Iemand vroeg me naar m'n voorraadbeheer (met het oog op de verwachte strenge winter). Iemand vroeg me naar de besteding van kinderbijslag. Iemand is benieuwd naar ons broodbeleg. Enzovoorts. Weet dat ik er notitie van neem en ik kom er graag in een aantal logjes op terug.

Eerst die boeken weg. Dán puinruimen in m'n huishouden. En ergens tussendoor nog een beetje vakantie vieren en aan de kledingwissel beginnen!

Voor nu: geduld ;-)