dinsdag 29 mei 2012

Advertorials

Het is alweer een heel tijdje geleden dat ik een advertorial schreef. Normaal gesproken schrijf ik voor iedere nieuwe adverteerder een advertorial. Vandaag ga ik dat dan ook doen voor het blad Genoeg. Daarnaast wil ik twee ´oude´ adverteerders voor het voetlicht halen.

Eerst dus het blad Genoeg.
Genoeg is de opvolger van de bijna legendarische Vrekkenkrant. Genoeg is voor mij het blad waar ik altijd inspiratie uit haal. Ik ben dan ook abonnee van het eerste uur, namelijk vanaf het eerste nummer van de Vrekkenkrant. Toen die werd opgevolgd door Genoeg ben ik abonnee gebleven. Alle oude nummers heb ik bewaard en nog regelmatig blader ik ze door. In het blad lees je uiteraard de gewone huis-tuin-en-keukentips voor een zuinige manier van leven. Maar Genoeg gaat verder. Je leest er over allerlei zaken die ook maar enig raakvlak hebben met een consuminderige levensstijl. Dat gaat van dumpsterdiven (bruikbare spullen en eten uit containers vissen) tot het opzetten van Transition Towns, van eenvoudige kampeervakanties tot milieuvriendelijke kleding en ga zo maar door. Door de jaren heen heb ik er enorm veel van geleerd. Uiteraard spreekt het ene nummer je meer aan dan het andere, maar ik kom altijd wel iets tegen wat me inspireert. Het is dan ook, naast het kerkblad, het enige blad waarop ik ben geabonneerd.
Lezers van dit blog kunnen nu 25% korting krijgen op een abonnement. Klik daarvoor op de banner en voer als actiecode ´Teunie´ in. Kijk voor meer informatie en inspiratie ook eens op de website: www.genoeg.nl

Een oude bekende in een nieuw jasje is de banner van Cowporation. Als je op de banner klikt wordt je nu doorgelinkt naar www.limovlees.nl Cowporation heeft haar assortiment aan Limousinvlees van eigen runderen fors uitgebreid. Kon er aanvankelijk alleen vlees per pakket worden gekocht, nu is het mogelijk om allerlei soorten vlees per kilo te bestellen. Gewoon wat je nodig hebt en wat je lekker vindt! Naast limousinvlees is er nu ook kip en lam verkrijgbaar. Je bestelling wordt professioneel verpakt en gekoeld bij u thuis afgeleverd. Levering door heel Nederland! Uiteraard zijn ook de vertrouwde pakketten leverbaar. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende pakketten. Wat te denken van bijvoorbeeld een speciaal Limo Kids Pakket. Dit pakket bevat producten die met name kinderen heerlijk vinden, zoals worsten en hamburgers. En als je ook je huisdier dit topkwaliteitsvlees gunt kan je dat naar wens bestellen. Rest me nog te melden, dat er aan het vlees geen e-nummers worden toegevoegd!

Last but not least: onze eerste adverteerder www.brouwmarkt.nl Altijd een feestje om naar die winkel te gaan! Het is jammer, dat hij zover bij mij uit de buurt zit (Almere), anders kwam ik er vast wekelijks over de vloer. Al was het maar om er de heerlijke geur op te snuiven.
Bij de Brouwmarkt kun je terecht voor alles wat je nodig hebt bij het brouwen van bier, het maken van wijn, het zelf maken van kaas, het bakken van wát je maar wilt, het wecken, het drogen, het ontsappen, het maken van komboecha, het stoken van sterke drank, het bottelen, en dan vergeet ik vast nog wel het een en ander. Behalve dat je al deze producten kunt kopen, kun je ook rekenen op een deskundig advies én een lekker bakkie koffie. Wat wil je nog meer? Nou, misschien wil je gewoon online kopen. Dat kan ook. De Brouwmarkt heeft een zeer uitgebreide webshop en levert goed en snel. Topwinkel!