vrijdag 19 oktober 2012

Advertorial

De banner draait alweer een poosje mee. Hoogtijd om onze nieuwe adverteerder aan jullie voor te stellen. Het gaat om Baretteke!

De vrouw achter Baretteke is Annemarie van Nederpelt. Zij is een schippersvrouw en heeft drie kinderen. Haar grote hobby is naaien. En dat ze dat heel goed kan zie je meteen als je in haar webshop rondkijkt. Al die mooie, leuke, romantische baretjes, dopjes en andere hoofddeksels heeft Annemarie zelf gemaakt!

Je kunt haar creaties online via haar webshop kopen, maar ze liggen ook in diverse kinderkledingwinkels. Bestellen in de shop gaat heel eenvoudig: je kiest een model, meet de hoofdomtrek op van degene voor wie de baret is bestemd, kiest eventueel een kleur of garnering en je plaatst de bestelling. Op de site zie je de creaties allemaal in kinderformaat, maar het is ook mogelijk om ze voor volwassenen te bestellen.

Op dit moment is er een leuke actie: bij aankoop van een baret krijg je een parelarmbandje met strikje en bedeltje kado.

Behalve baretten, dopjes en bontmutsjes verkoopt Annemarie ook allerlei accessoires, zoals sierraden en haarbanden.

Neem gerust eens een kijkje!

Laat ik ook een ´gouwe ouwe´ nog even noemen. De tijd van (kerst)kaarten komt er weer aan. Wil je voordelig je assortiment wenskaarten aanvullen, kies dan iets uit het ruime aanbod van Keeskaart.nl