zaterdag 17 november 2012

Advertorial

Zoals gebruikelijk zet ik één keer per maand nieuwe adverteerders in het zonnetje. Deze maand zijn er twee nieuwe adverteerders. Ik presenteer ze graag aan u:

Sinds een paar weken vind je aan de linkerkant op mijn blog de banner van Cooking at home. Cookingathome is een spiksplinternieuw bedrijf, dat alles op het gebied van thuis bakken verkoopt. De mensen van Cookingathome richten zich vooral op diegenen, die (nog) niet veel bakervaring hebben. Ze hebben mixen samengesteld waaraan nauwelijks nog iets hoeft toegevoegd te worden en die van hoogwaardige bakkerskwaliteit zijn. Op deze manier is bakken eenvoudig en kun je goede resultaten verwachten, óók zonder dat je een keukenprins(es) bent.

Zo is er bijvoorbeeld de mix voor American Choclate muffins, waaraan je enkel maar water en olie hoeft toe te voegen. Even mixen en bakken maar! En natuurlijk genieten van de heerlijke geur en de mjammie muffins!

Het assortiment is groot. Er zijn bakmixen, broodmixen, maar zelfs ook electrische apparaten (zoals broodbakmachines) en kadopakketten. Kadopakketjes kun je natuurlijk ook zelf samenstellen. Als je bij je bestelling aangeeft, dat iets bedoeld is als kadootje, dan wordt het mooi ingepakt.

De mensen van Cookingathome staan voor je klaar om je alle denkbare informatie en tips te geven. Thuis bakken moet vooral leuk en lekker zijn.

Hoewel Cookingathome vooral online werkt en de producten in de webwinkel verkoopt, is er voor mensen die in of bij Rijssen wonen ook de mogelijkheid om alles op een thuisparty te bekijken en te kopen. Als je zin hebt om zelf zo´n gezellige bakparty te organiseren, neem dan contact op via het contactformulier op de website.


De andere nieuwe adverteerder vind je bovenaan dit blog: Mercy Hulpverlening.  Mercy Hulpverlening is opgericht door Henry Hendriksen. Henry is varkensboer geweest en heeft zich laten omscholen tot psycho-sociaal therapeut. Henry kan hulp bieden op veel verschillende terreinen, zoals depressiviteit, rouwverwerking, relatieproblemen, burn-outs etcetera. Je kunt dit allemaal op de website nalezen.

Henry heeft zich in twee dingen gespecialiseerd. De eerste ligt voor de hand! Henry wil hulp bieden aan agrariërs. Als geen ander weet Henry hoe moeilijk het is om in deze tijd als agrariër het hoofd boven water te houden. Hij wil agrariërs die dreigen vast te lopen hulp bieden op een geheel eigen manier. De agrariër hoeft niet bij Henry aan een buro te komen zitten. Dat werkt meestal niet bij dit type mens. Daarom komt Henry graag naar de agrariër toe om bijvoorbeeld lopend over het erf tot goede gesprekken te komen. Hoe uniek is dat?!

Als tweede specialisatie heeft Henry ervoor gekozen om stellen op een leuke en ontspannen manier aan hun (toekomstig) huwelijk te laten bouwen. Hij organiseert hiervoor huwelijksweekenden, de ´Wij samen - tweedaagse´ genoemd. Tijdens deze tweedaagse is alles erop gericht om elkaar dieper te leren kennen en als team sterker te staan. Deze ´wij samen - tweedaagsen´ worden georganiseerd voor de reformatorisch/christelijke doelgroep. In de eigen, vertrouwde sfeer en rond en vanuit de Bijbel wordt er op deze dagen een handreiking gegeven.

Als je benieuwd bent naar alles wat Henry te bieden heeft, klik dan op de banner bovenaan mijn blog. Op de website van Mercy Hulpverlening is alles te vinden wat je weten wilt.

Als laatste wil ik ook een terugkerende adverteerder noemen: Schatten van de zee. Dicky, van Schatten van de Zee, heeft weer een prachtig, vernieuwd, assortiment van handgemaakte sieraden. Een heel bijzonder sieraad is toch wel de nieuwkomer: een collier met daaraan stenen uit de Bijbel. De stenen zijn uit Openbaringen 21 ver 19, 20 en 21. Het collier is van zilver en er zitten kostbare stenen bij. De parels ertussen zijn de 12 poorten. De stenen hangen op volgarde, zoals in de Bijbel beschreven. Iets unieks!