woensdag 8 mei 2013

Advertorial

Er zijn deze maand weer een aantal nieuwe adverteerders, die ik graag aan jullie voorstel.

Als eerste noem ik Knulst PVC-vloeren.
Nu moet ik eerst bekennen, dat ik eigenlijk niet eens goed wist wat pvc-vloeren precies zijn. Natuurlijk, ik weet wat pvc is. En ook wat een vloer is. Maar bij een pvc-vloer kon ik me niets voorstellen. Inmiddels ben ik bijgepraat :-). En ja, ik ben zelfs reuze enthousiast! Een pvc-vloer is namelijk niet alleen heel mooi, maar heeft vele voordelen boven andere vloeren. Om er eens enkele te noemen:

- De vloeren hebben een geluiddempende werking
- Ze zijn niet glad
- Ze zijn in verschillende diktes verkrijgbaar (bij Knulst van 2 tot 10 mm)
- Er ontstaat geen statische electriciteit
- De vloeren zijn brandwerend
- Het warmte-isolerend vermogen is heel goed en zo bespaar je op stookkosten
- De vloeren zijn onverwoestbaar. Je krijgt zelfs 25 jaar garantie!
- En last but not least: de vloeren zijn volledig te recyclen en milieuvriendelijk

Ik weet het al: als ik eindelijk genoeg gespaard zal hebben voor een nieuwe keuken, komt daar een pvc-vloer in. Het lijkt me fantastisch.

Als een pcv-vloer je ook wat lijkt, kijk dan eens rond op de site van Knulst en laat je inspireren. Knulst heeft al 50 jaar ervaring in het leggen van vloeren en daarvan al 25 jaar in pvc-vloeren. Zij kunnen je dan ook goed adviseren. Je kunt de gratis brochure aanvragen, maar ook een bezoek brengen aan hun showroom in Nunspeet.

De tweede adverteerder die ik graag in het zonnetje zet is: Cuisine d´Oc. Ik zei het net al: ik ben (al heel lang) aan het sparen voor een nieuwe keuken. Cuisine d´Oc is een bedrijf dat de wens van een nieuwe keuken op een kostenbesparende manier kan realiseren. Cuisine d´Oc zet namelijk geen nieuwe keukens, maar renoveert uw oude keuken. Op die manier krijg je een zo goed als nieuwe keuken voor ongeveer de helft van het geld wat je normaal kwijt zou zijn. Bovendien is de klus ook nog eens veel sneller geklaard en is de overlast minimaal. Het is ongelofelijk om te zien hoe de keuken opknapt als er alleen al nieuwe frontjes en een nieuw blad wordt geïnstalleerd! Maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen (een deel van) je apparatuur de vervangen. Alles is mogelijk. Henk Geluk van Cuisine d´Oc heeft namelijk al 20 jaar ervaring in de keukenbranche en kent alle ins en outs.
De werkwijze van Cuisine d´Oc is heel eenvoudig: Henk komt bij u langs om de wensen te inventariseren. U krijgt vervolgens een offerte (eventueel met tekening) inclusief montagekosten. Daarna vindt de levering en montage plaats en kunt u gaan genieten van uw nieuwe keuken.

Een mooi idee, om iets wat nog goed is te hergebruiken in iets nieuws! Het bespaart niet alleen tijd en geld, maar ook het milieu.

Van de nieuwe keuken is het een kleine stap naar onze derde nieuwe adverteerder: Natuurlijk Consumeren. Bij Natuurlijk Consumeren kunt u namelijk terecht voor kruiden en natuurvoeding, zonder schadelijke e-nummers. Natuurlijk Consumeren heeft een uitgebreid assortiment keukenkruiden en kruidentheeën. Onder het kopje ´Natuurvoeding´ vindt u daarnaast een enorme keuze in producten als amandelmeel, lijnzaad, cranberry´s, druivensuiker enzovoorts. Allemaal producten die passen in de gezonde keuken. Deze producten worden verkocht onder de merknaam Elvitaal. Dat is het merk wat ik zelf ook altijd koop bij de Reformkraam op de markt. De producten van Elvitaal zijn goed en niet duur. Wat wil je nog meer? Misschien supplementen? Ook daarvoor moet je bij Natuurlijk Consumeren zijn! Ze leveren alles wat je maar denken kunt, van Aloë Vera complex tot Zilverwater. Om het compleet te maken is er ook een uitgebreide lijn aan producten voor persoonlijke verzorging en zeep. Kijk eens op je gemak rond op de uitgebreide site. Bestellen gaat eenvoudig per e-mail. Uw bestelling wordt binnen 7 dagen bezorgd.

Dan is er nog verzoek om een website van een goed doel onder de aandacht te brengen. De site is gemaakt door onze Dirk. Het is de site van Het Bouwsteentje. Bij het bouwsteentje kunt u terecht voor allerlei leuke kadootjes, zoals memoborden, borduurwerk, brocante enzovoorts. Ook is er een grote collectie mooie fotokaarten.  Het Bouwsteentje staat DV zaterdag 11 mei met een kraam op de verkoopdag t.b.v. de Hersteld Hervormde Gemeente van Emst-Epe.