zaterdag 20 juli 2013

Advertorial

En natuurlijk wil ik ook deze maand graag de nieuwe adverteerders in het zonnetje zetten. De banners draaien alweer meer dan een halve maand mee en wellicht heeft u al een kijkje genomen.

Gezinsenergie
Eerst wil ik iets vertellen over Gezinsenergie.nl. (banner aan de bovenzijde van mijn blog).  Gezinsenergie geeft u de mogelijkheid om samen met duizenden andere gezinnen voordelig gas en stroom in te kopen. Door met z´n allen de inkoop te bundelen kunnen interessante kortingen worden behaald. Zelf werd ik getriggerd door een advertentie van Gezinsenergie waarin niet alleen korting op gas en electriciteit, maar ook een gezinsabonnement op Blijdorp werd aangeboden. Ik besloot mijn licht eens op te steken en mailde voor een terugbelverzoek. Intussen had ik ervoor gezorgd dat ik al mijn actuele gegevens onder handbereik had: mijn huidige jaarverbruik en de daarbij geldende tarieven. Op het door mij aangegeven tijdstip werd ik keurig teruggebeld en ik moet zeggen, dat het een heel prettig gesprek was. Géén glad verkooppraatje of opdringerij. Ik vertelde dat ik graag gebruik wilde maken van de actie. Daarop vroeg de meneer van Gezinsenergie bij welke aanbieder van gas en stroom ik nu zat en of ik mijn gebruik (ongeveer) wist. Ik lepelde de gegevens op en ik bleek inderdaad flink te kunnen besparen. Maar na enig doorvragen en wat gereken bleek Gezinsenergie nog wel een ander (nog voordeliger) aanbod te kunnen doen. Weliswaar niet met een dierentuinabonnement, maar interessant genoeg voor mij om toe te happen. Kijk maar even mee:

Voor het laagtarief betaalde ik 21,68 eurocent. Ik ga nu naar 17,45 cent
Voor het hoogtarief betaalde ik 23,67 eurocent. Ik ga nu naar 19,35 cent
Voor gas betaalde ik 65,86 eurocent. Ik ga nu naar 59,99 cent

De meneer heeft álles voor me uitgezocht en er bijvoorbeeld ook de verschillende vastrechttarieven bij vergeleken. Ik was snel overtuigd en ging via Gezinsenergie over van Nuon naar E-on. De tarieven die ik nu ga betalen zijn actietarieven en gelden een jaar. Als ik 10 maanden bij E-on blijf krijg ik ook nog eens een bonus van 110 euro! Ruim voordat het jaar om is word ik door Gezinsenergie gebeld. Zij kijken dan wat op dat moment de voordeligste aanbieder voor mij is en ik kan dan besluiten om opnieuw over te stapppen. Het overstappen wordt trouwens ook helemaal door Gezinsenergie geregeld. Ik kreeg een faktuur van 70 euro van Gezinsenergie. Die heb ik er met de nieuwe tarieven snel uit.

Wil je ook een vrijblijvend bespaaroverzicht? Meld je dan daarvoor aan. Je kunt je ook via mij aanmelden. Dan kan het me zelfs nog een kadootje opleveren ;-). Klik dan hier en schrijf bij ´uw gegevens´: Teunie Luijk, eenvoudigleven@gmail.com

Samen besparen we meer!

Madelief Designs
Een andere nieuwe adverteerder is Madelief Designs. Bij Madelief Designs kunt u kiezen uit de prachtigste ontwerpen voor een geboortekaartje. Uniek en stijlvol, zoals Madelief Designs het zo mooi zegt. De werkwijze van Madelief Designs is heel eenvoudig. U maakt een account aan en kiest een ontwerp. Daarna kunt u met dat ontwerp helemaal naar eigen inzicht aan de slag om een geboortekaartje te maken wat helemaal bij u past. Lettertype, kleur, ja, zelfs eigen beeld (foto) kan worden gebruikt op de voor-, achter- of binnenkant van het kaartje. Als u het ontwerp klaar hebt kunt u een proefdruk laten maken en eventueel alvast de gekozen enveloppen laten opsturen. Wanneer uw kindje is geboren hoeft u alleen maar in te loggen, een laatste controle te doen en te betalen. Wanneer u dat voor 15.00 uur doet worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en naar u opgestuurd. Alles heel gemakkelijk en heel snel. Maar het leukste: helemaal naar uw zin!

Wanneer u niet zo handig bent met de computer, of niet zoveel kaas hebt gegeten van opmaak, dan kunt u uw (tekst)gegevens ook aan Madelief Designs doorgeven. Uw kaartje wordt dan kosteloos voor u opgemaakt. Als dat geen service is!

Decoratiehoeve
De derde nieuwe adverteerder van deze maand is Decoratiehoeve.nl. De Decoratiehoeve is opgezet door twee jonge moeders, die de producten bijna allemaal zelf maken. Neem maar eens een kijkje. Grote kans dat je er net zo blij en vrolijk van wordt als ik! Je vindt er allerlei leuke, lieve, meestal handgemaakte producten tegen heel schappelijke prijzen. Leuk om jezelf of een ander mee te verwennen...

Ook de andere adverteerders op mijn blog beveel ik graag bij u aan.