donderdag 19 september 2013

Advertorial

Hoogtijd voor de advertorial van de maand september. Voor wie hier nieuw meeleest: elke maand schrijf ik een advertorial voor adverteerders op mijn blog. Ik zet dan nieuwe adverteerders in het zonnetje, of schrijf op verzoek over ´oude, vertrouwde´ adverteerders. De adverteerders passen allemaal in mijn idee van ´eenvoudig leven´. Maar wie liever niet met advertenties geconfronteerd wil worden, die kan deze berichtjes (met de titel ´advertorial´)natuurlijk gewoon overslaan.

Allesmetkorting
Als eerste wil ik jullie een uniek concept onder de aandacht brengen. Het gaat om de site . Allesmetkorting is eigenlijk een community waarvan de leden elkaar (en anderen) op de hoogte brengen van goede online aanbiedingen.

Het werkt heel eenvoudig. Je komt een leuke aanbieding tegen, waarvan je denkt, dat veel mensen daar iets mee kunnen. Om even een concreet voorbeeld te noemen: deze week kun je bij de Hema met 20% korting inkopen doen. Je meldt deze kortingsactie aan op allesmetkorting.nl. Hiervoor moet je eenmalig en gratis een account aanmaken. Allesmetkorting zet de Hema-actie op de site. En nu komt het leuke: voor elke koper die via die link een order plaatst krijg jij als aanbrenger een kleine vergoeding. Hoe interessanter de door jouw aangebrachte aanbieding is, hoe meer het je dus kan opleveren.

Allesmetkorting is een site die interessant is voor iedereen die regelmatig online koopt. Voordat je je aankoop doet kijk je gewoon even in de juiste categorie op allesmetkorting en je ziet in één oogopslag of en waar er aantrekkelijke kortingen zijn.

Behalve kortingen vind je op allesmetkorting ook waar je moet zijn voor gratis dingen als proefmonsters, proefabonnementjes en nieuwe dingen uitproberen.
Bovendien is er een leuk forum, waar behalve kortingen ook consumindertips uitgewisseld worden.
Kortom, allesmetkorting is een site waar je echt even moet gekeken hebben!

Het Oude Magazijn
Ook nieuw hier is Hetoudemagazijn.nl. Het Oude Magazijn is een winkeltje in tweedehands dameskleding en overige artikelen. Het winkeltje is gevestigd in het landelijke dorpje Bleskensgraaf in de Alblasserwaard en een bezoekje meer dan waard.
De kleding die te koop wordt aangeboden is merendeels van goede merken en ziet er nog tiptop uit. Zo kun je er leuk gekleed bijlopen, zonder dat je duur uit bent.

Henriëtte van Het Oude Magazijn is druk bezig om de webshop in te richten, zodat u ook online inkopen kunt doen. De webshop is echter nog niet helemaal klaar. Voelt u vrij om, als u iets leuks in de webshop heeft gezien, gewoon even te bellen of te mailen over de maat, de prijs en verdere info.

Zoals dat gaat bij winkeltjes in tweedehands kleding kunt u natuurlijk ook kleding inbrengen. De helft van de opbrengst is dan voor u. Hoe het precies in zijn werk gaat vindt u onderaan elke pagina op de site onder het kopje ´voorwaarden´.

Behalve voor tweedehands kleding kunt u bij Het Oude Magazijn ook terecht voor Beenmode (nieuw), Ondergoed (nieuw) en kleinvakartikelen zoals garen, band en ritsen.

Bouwmarkttotaal
Voor wie graag vanuit zijn of haar luie stoel shopt is Bouwmarkttotaal.nl  een echte aanrader. U kunt bij deze online bouwmarkt voor een groot assortiment terecht. Lekker op uw gemakje een keuze maken, bestellen en in no time wordt alles keurig bij u afgeleverd.

Bouwmarkttotaal is er op dit moment vooral voor grote aankopen, zoals kasten, bergingen, tuinmeubelen, regentonnen, compostbakken en dat soort zaken. Heerlijk toch, als je daarvoor niet meer met een (gehuurde) aanhangwagen op pad hoeft? Bovendien geeft Bouwmarkttotaal een ´laagste prijs garantie´ zodat je ook nog eens lekker voordelig uit bent!

Bouwmarkttoaal heeft plannen om ook gereedschappen en andere zaken online te gaan verkopen. Houdt u deze website dus vooral in de gaten, of schrijft u in voor de Nieuwsbrief

Knulst PVC-vloeren
De website van Knulst-pvcvloeren.nl is vernieuwd. Ik heb er weer likkebaardend rondgekeken. Wat vind ik die pvc vloeren toch prachtig! Behalve de schitterende uitstraling trekt mij in pvc toch vooral aan, dat het slijtvast en geluidsarm is.
Behalve rondkijken op de mooie site, of een bezoek brengen aan de showroom in Nunspeet, kunt u ook de gratis brochure boordevol informatie en inspiratie aanvragen.
En heeft u vragen over pvc vloeren, neem dan gewoon even contact op met Knulst. Zij weten er echt alles vanaf!

Overige adverteerders
Graag verwijs ik bij deze ook nog even naar de banners van de overige adverteerders. Neem gerust een kijkje. Het zijn stuk voor stuk bedrijven die iets bijzonders leveren, helemaal passend in de stijl van Eenvoudig Leven.