maandag 2 december 2013

Advertorial

Vandaag stel ik u graag voor aan de nieuwe (en ook twee oude en vertrouwde) bedrijven die op EenvoudigLeven adverteren. Stuk voor stuk bedrijven die passen binnen een stijl van eenvoud en aandacht voor mens en milieu. U vindt de banners links op deze blog, maar kunt ook doorlinken in de onderstaande advertorials.

1. De Wijnrekwinkel

Als eerste noem ik een winkel met wel héél speciale producten: wijnrekken gemaakt van steigerhout. U vindt ze op DeWijnrekwinkel.nl. Ik hoef u vast niet veel te vertellen over mijn voorliefde voor steigerhout :-). Er zijn hier het afgelopen jaar ook al heel wat steigerhouten meubeltjes gefabriceerd. De mensen van de wijnrekwinkel delen die liefde. Toen ze op zoek waren naar een mooi wijnrek, maar niet vonden wat ze zochten, besloten ze er één te laten maken van steigerhout. Dat bleek een succes. Ze kregen een prachtig meubelstuk in huis. Er kwamen zoveel positieve reacties op het mooie wijnrek, dat Jan-Peter besloot de wijnrekken in de verkoop te nemen. Een nieuwe internetwinkel werd geboren: De Wijnrekwinkel!

Het assortiment
In het standaard assortiment wijnrekken vindt u al vele mogelijkheden. Groot, klein, modern, nostalgisch. Het is er allemaal. Ook kan er een keuze gemaakt worden in verschillende afwerkingen, zoals grijze beits of witte beits enzovoorts. Heeft u zelf toch een ander idee voor een wijnrek, dan kan er één gemaakt worden naar uw ontwerp! Alle wijnrekken, zowel het standaard assortiment als maatwerk, worden geheel met de hand gemaakt.

Milieu
De wijnrekwinkel gebruikt enkel gebruikt steigerhout. Dit is niet alleen prachtig vanwege de doorleefde en stoere uitstraling, maar het is ook nog eens beter voor het milieu. Voor uw nieuwe meubelstuk hoeven er geen extra bomen worden gekapt, maar wordt er hout hergebruikt. Hoe cool is dat.

2. De Bundel

Onze tweede nieuwe adverteerder is Christelijke Leesmap De Bundel. Voor ons is dat geen onbekende. Wij ontvangen al een jaar of 14/15 iedere maand naar volle tevredenheid deze leesmap.
De bladen die momenteel in de leesmap zitten zijn: Ariadne at home, Weet Magazine, BimBam, Gezinsgids, Landleven, Terdege en Vorsten Royale. Stuk voor stuk mooie (gezins)bladen. Genoeg voor urenlang lees- en kijkplezier.

Eén keer per maand wordt de map (op een vast tijdstip) omgewisseld.
U kunt kiezen voor een map met nieuwe bladen (20,95 per maand) tot een map met bladen van 6 maanden oud (11,50 per maand) en alles wat daar tussen zit. Al naar gelang uw wens en portemonnee.

3. Het Bouwsteentje

Het Bouwsteentje is de derde adverteerder die ik met plezier in het zonnetje zet. Het Bouwsteentje is een webwinkel met prachtige, handgemaakte, unieke producten. Denk bijvoorbeeld aan memoborden, fotokaarten, heerlijke pittenzakken, mooi geborduurd linnengoed, vogeltaarten enzovoorts. Stuk voor stuk leuke kadootjes voor uzelf of voor een ander en ook nog eens heel schappelijk geprijsd.

Het goede doel
Het mooie van deze webwinkel is dat de opbrengst geheel ten goede komt aan het goede doel. Op de website leest u hierover:
Het Bouwsteentje’ heeft tot doel financiële middelen te genereren voor onze plaatselijke kerkelijke gemeente, de hersteld hervormde gemeente Emst-Epe e.o. De opbrengst van de verkopen wordt afgedragen aan de kerkvoogdij ten behoeve van het bouwfonds. De naam van onze website is mede ingegeven door het feit dat wij op deze wijze financiële ondersteuning willen bieden aan de kerkbouw. Zoals het gebouw steen voor steen opgetrokken moet worden, hopen wij beetje bij beetje een bijdrage te mogen leveren.

Het Bouwsteentje heeft niet alleen een mooie webwinkel, maar is ook regelmatig op markten te vinden. En alsof dat nog niet genoeg is: er worden ook leuke taartenworkshops gegeven. Kijkt u hiervoor maar eens op hun nieuwspagina.

4. Knulst Houten Vloeren

Knulst Houten Vloeren is een oude, vertrouwde adverteerder. Maar nu met een geheel vernieuwde website. Gaat u er gerust eens lekker voor zitten, want er is heel wat te zien en te lezen op deze website. Het is wel duidelijk dat het hier gaat om de website van de échte houten vloeren-specialist! Bij Knulst kunt u werkelijk alle kanten uit. Van villa tot vakantiehuisje, overal waar u een houten vloer wenst helpt Knulst u graag aan ideeën.

Trends 2014
Een houten vloer is natuurlijk prachtig. En authentiek. En tijdloos. Maar ook bij zoiets tijdloos als een houten vloer zijn bepaalde trends te zien. Knulst praat u daarover in een blog op de website bij:
Zo zie je in 2014 veel natuurlijke en vergrijsde tinten en stoere accessoires. Van traditionele robuuste planken en klassieke visgraatparketten tot stoere vergrijsde parketvloeren. Daarnaast zie je veel invloeden van het Franse landelijk wonen. Eenvoudige inrichtingen met brocante invloeden en robuuste, grof geschuurde houten vloeren. In deze snelle maatschappij willen we weer terug naar de basis, terug naar de eenvoudige, romantische sfeer van voorbijgevlogen tijden. Daar hoort de natuurlijke uitstraling van een houten vloer helemaal bij.
Het is maar dat u het weet ;-)

Het maken van een keuze
Het probleem bij zoveel mogelijkheden is: hoe maakt u een juiste keuze? Daarbij wil Knulst u graag van dienst zijn. Uiteraard kunt u eerst rondkijken op de website. Daar doet u vast al heel wat inspiratie op. U vindt er ook referenties.
Daarnaast kunt u het gratis Inspiratie-magazine aanvragen.
Wilt u liever persoonlijk advies? De mensen van Knulst komen vrijblijvend bij u thuis om over uw persoonlijke wensen te praten.
Wilt u graag iets zien? Bezoek dan de showroom in Nunspeet.

5. Bellebien

Nog zo'n 'gouwe ouwe': Bellebien.nl
Bellebien is een webwinkel waar iedereen, die dol is op mooi linnengoed, van gaat likkebaarden! Bellebien verkoopt namelijk prachtig kwaliteits-linnengoed. Tafelkleden, keukentextiel, beddengoed, het is er allemaal. Bellebien is bekend geworden door de ouderwetse pompdoek theedoeken. Wist u dat er nu ook pompdoek tafelkleden zijn?

Tafellaken op maat
Bij Bellebien kunt u ook terecht voor tafellakens op maat. Bijvoorbeeld in prachtig damast met ingeweven lelies voor een klassiek gedekte (kerst)tafel. Zo ongeveer alle maten zijn mogelijk. Om een idee te geven: vorige week werd er nog een tafellaken van meer dan 7 meter afgeleverd. Helemaal uit één stuk. Hoe mooi moet dat zijn!
Wilt u ook een tafellaken op maat bestellen? Geef dan zo spoedig mogelijk uw wensen door. In deze drukke decembermaand draait het atelier namelijk overuren en het zou jammer zijn als uw bestelling niet op tijd klaar kan zijn.

Kerst
Nog zo'n echte Bellebien-specialiteit zijn de Kerstboomrokken. Een kerstboomrok legt u onder de kerstboom. Dat ziet er niet alleen gezellig uit, maar is ook praktisch. Uitgevallen naalden belanden zo op de rok.

Een heel verhaal
Al met al wat een een heel verhaal deze keer. Klikt u gerust ook op de banners van onze overige adverteerders. Ik beveel ze van harte bij u aan.