donderdag 20 februari 2014

Advertorial

Ik zit nog steeds zonder laptop :-(. Hij wordt gelukkig wel binnen de garantie gerepareerd, maar het wachten is op een onderdeel wat in bestelling is.

Maar vervelend is het!
Ik wilde bloggen over mijn eerste broodbakworkshop. Over Jan die voor C afzwom. Over het gezellige familiedineetje. Over Hans die meezong in de Messiah from Scratch. Over ons uitstapje naar Ieper. Over de bijen die voor het eerst uitvlogen voor de reinigingsvlucht. Maar het moet nu allemaal maar wachten.

Waar ik niet mee wil wachten is met het schrijven van de advertorial van deze maand. Normaal doe ik dat in de eerste helft van de maand. Maar nu is het al bijna einde van de maand!

In deze maand is er één nieuwe adverteerder. En zoals ik dat bij nieuwe adverteerders doe: die zet ik graag even in het zonnetje.

De nieuwe adverteerder is: Beenmodehuis.nl, online modehuis voor beenmode. Bij het Beenmodehuis kunt u voor alle mogelijke beenmode terecht. Of het nu gaat over herensokken, damesmaillots, meisjeskniekousen, babyleggings of sokken voor jongens. Het is er allemaal! Ook meer bijzondere beenmode, zoals bijvoorbeeld bruidspanty's vindt u hier.

Het gemakkelijke is, dat u lekker vanuit uw luie stoel uw inkopen kunt doen, maar toch gepast advies krijgt. Leest u maar eens op uw gemakje wat er onder het kopje tips staat. Daar staan adviezen voor dunne benen en dikke benen, voor goedkoop of voor duurder en duurzamer. Zo is er werkelijk voor elk wat wils. En dan ook nog eens tegen de laagste prijs.

Meld u aan voor de nieuwsbrief (onderaan de Home-pagina).  Dan krijgt u korting op uw bestelling, zelfs op opruimingsprijzen! Ook is er deze week een leuke actie: bij een bestelling van minimaal 25 euro, krijgt u een paar mooie ecru beenwarmers twv 7,00 kado. Als dat geen leuke binnenkomer is!