maandag 3 februari 2014

Workshop Brood Bakken (plus update)

Het is alweer een poosje geleden dat ik gepolst heb, of er belangstelling is voor een eenvoudige workshop Brood Bakken. Er hebben zich toen heel wat mensen gemeld. Deze maand wil ik een beginnetje maken met de workshops. Zomaar om te kijken of allemaal inpasbaar is in m'n leventje van dit moment.

Hoe ziet zo'n workshop eruit?
Inloop vanaf 9.15 uur. We beginnen om half 10. We maken kennis met elkaar onder het genot van koffie/thee en wat lekkers. Daarna gaan we snel aan de slag. In ongeveer twee uur vertel ik u alles wat u wilde weten over brood bakken. Ik laat veel zien en er is wat te proeven. We bakken verschillende broden/brooddeegprodukten. En natuurlijk neemt u ook wat mee naar huis. De workshop duurt tot 12.00 uur.

Waar?
Heel gewoon bij mij thuis in Alblasserdam. Ik houd het lekker kleinschalig. Er kunnen maximaal 9 mensen per keer deelnemen. Zo kan ik op ieders individuele vragen ingaan. Adresgegevens vindt u in de bevestiging.

Wanneer?
Op 12 en op 26 februari. Zie onderstaande link

Voor wie?
Voor wie zich aanmeldt via onderstaande link. Vol = vol

Wat zijn de kosten?
De kosten bedragen 15 euro per persoon. Dit kan tijdens de workshop kontant betaald worden.

Aanmelden

Update: Beide workshops zijn inmiddels volgeboekt. Niet getreurd! Als ik het allemaal ingepland kan krijgen hoop ik later meer workshops te geven.