dinsdag 25 maart 2014

Een leuke zaterdag

Wat was het een leuke dag, zaterdag. Rommelig en bol van de activiteiten, zoals dat op zaterdag bij ons gewoon is. Maar met als hoogtepunt natuurlijk de Open Dag van Wim z'n werk, waar we met z'n zessen naar toe gingen.

Koos had ook graag meegegaan. Maar hij had wat beters te doen ;-).  Hij had zich opgegeven voor NLdoet en ging op de plaatselijke kinderboerderij dierenverblijven opknappen. We zijn er nog even langs gereden. Koos had het prima naar zijn zin. (En toen wist hij nog niet eens dat hij een lekkere lunch met belegde broodjes zou aangeboden krijgen ;-)).


We zetten koers naar Zaltbommel. Het weer werkte jammergenoeg niet mee, maar we troffen een feestelijke sfeer aan, daar bij Vakgarage Van 't Hoog. Er stond een soort toegangspoort over de weg, die bijna wedijverde met de Arc de Triomphe ;-).Daar we rond lunchtijd arriveerden was het een goed plan om meteen langs de snackkar te lopen. Daar kreeg iedereen een puntzak lekkere friet. Mmm.

De auto's in de showroom glommen. De mannen die eromheen struinden glommen. De kinderen op het springkussen glommen. Wat wil je nog meer :-).
Geweldig om te zien hoe Wim in z'n element is in zijn nieuwe job!

Op de terugweg reden we nog even langs van Os in Papendrecht voor aardappels. Via Oud-Alblas reden we terug naar huis. Zo konden we nog even de lente opsnuiven in de polder. Wat is dat toch genieten!