zaterdag 19 april 2014

Advertorial

Deze maand zijn er twee adverteerders die gevraagd hebben om hier iets te vertellen over hun (nieuwe) producten. Dat doe ik graag. De adverteerders passen mooi bij elkaar. Bij beide gaat het over woongenot. Lees maar:

Thuisstudie ¨Opgeruimd wonen¨
Jacquelien van Binnenkant heeft iets speciaals. Zij ontwierp een zeer inspirerende thuisstudie 'Opgeruimd wonen'. Deze prettige thuisstudie maakt een fijn en opgeruimd huis voor iedereen mogelijk. In een serie van 24 lessen neemt Jacquelien u stapje voor stapje mee naar een prettig georganiseerd huishouden. Ideaal voor mensen die hier graag hulp bij hebben maar het het liefst in hun eigen tempo en omgeving doen en zonder dat er 'een vreemde' over de vloer komt.

Hoe werkt het?
De werkwijze is heel eenvoudig. U krijgt één voor één de lessen digitaal in uw mailbox. In de les staat duidelijk beschreven wat het doel is en hoe u dat doel bereikt. Er worden veel tips gegeven en de toon is positief en motiverend. Aan het einde van de les staan huiswerkopdrachten. Deze opdrachten zijn in het begin eenvoudig en goed te overzien (bijvoorbeeld het ontdooien, schoonmaken en opnieuw inrichten van de  koelkast en de vriezer) en worden langzaamaan uitdagender en omvangrijker. Bekijkt u de Voorbeeldles maar eens.

U stuurt een verslagje van uw opruimsuccessen (soms met foto's) terug en krijgt van Jacquelien feedback en tips. Als kers op de taart krijgt u eventueel ook interieurstylingadviezen, want Jacquelien is naast opruimcoach ook binnenhuisarchitect. Hoe leuk is dat!

Jacquelien zegt zelf over deze studie:

U kunt er gerust op zijn dat met het doorlopen van de lessen en het maken van het huiswerk uw hele huis straks op orde zal zijn.
Daarna kunt u volop genieten van meer tijd, ruimte, overzicht, rust en woongeluk.

En wie wil dat niet?

Jacquelien heeft een speciale introductie-aanbieding voor deze studie. Dit voorjaar kost de cursus geen 240,00 euro maar slecht 180,00 euro. Dat betekent nog geen 10 euro per les! Klik voor alle informatie op de banner hier links van deze blog, of ga direct naar Binnenkant

Knulst Houten Vloeren
Knulst Houten Vloeren is trots op de geheel vernieuwde showroom, waar de meest populaire vloeren worden getoond. U kunt alvast een kijkje nemen via de site, maar natuurlijk is het nóg leuker om 'in het echt' te gaan kijken. Maak er maar een gezellig dagje Nunspeet van!

Enorme keuze
Bij Knulst Houten Vloeren bent u zomaar niet uitgekeken. Knulst levert namelijk vloeren in maar liefst 40 houtsoorten, die ook nog eens in verschillende bewerkingen en kleuren verkrijgbaar zijn. Of het nu gaat om een eiken kloostervloer of de traditionele eiken visgraat. Of u nu voor bamboe gaat of voor een exotische houtsoort zoals Afzelia Doussie. Bij Knulst is dat allemaal mogelijk!

Naast houten vloeren levert Knulst ook PVC-vloeren. De collectie is enorm. U kunt kiezen uit wel 700 soorten.

Magazine
Vindt u het prettig om thuis op de bank alvast een prachtig en inspirerend vloeren-magazine te bekijken? Klik dan op de banner links van deze blog en vraag het gratis Inspiratie Magazine aan. U kunt ook direct klikken op www.knulsthoutenvloeren.nl