maandag 22 september 2014

Advertorial

Eén keer per maand schrijf ik een advertorial. Dan zet ik mensen of bedrijven in het zonnetje die in die maand voor het eerst met een banner adverteren op deze blog. Of ik schrijf op verzoek van 'oude' adverteerders.

Meestal adverteren hier bedrijven waar ik persoonlijk een goede ervaring mee heb. Het is dan extra leuk om zo'n bedrijf met de producten of diensten te kunnen aanbevelen. Zo draait er deze maand een banner van de camping in Winterberg, waar we deze zomer min of meer onverwachts kampeerden:

1) Vakantiepark Küstelberg
Vakantiepark Küstelberg is een kleinschalig park vlakbij Winterberg in Duitsland. Er is een camping met 16 kampeerplaatsen en er zijn een stuk of 10 vakantiehuisjes, van 6-persoons tot 12-persoons.

Klein maar toch royaal
Wij hebben er gekampeerd en het eerste dat opviel was, dat het weliswaar kleinschalig is, maar daarom níet klein! De kampeerplaatsen zijn ronduit royaal te noemen met een breedte van zo'n 10 meter. De kampeerplaatsen zijn rondom een ruim veld gegroepeerd. Dat is handig, want zo heb je vanuit je tent goed zicht op je kinderen en op alles wat er op het veld gebeurt. Er zijn speeltoestellen en er is een klein zwembad (goed afgezet met een hek).
Wij waren er in de tweede helft van augustus, toen het seizoen al op het einde liep. Maar het zag er allemaal zo fris en keurig uit, dat het was alsof het seizoen nog moest beginnen. Fleurige bloemperken, een schoon sanitairgebouwtje en noem maar op.

Het ruime veld met onze (blauwe) tent en ernaast die van mijn zus

De huisjes liggen ook aan een rand van het veld. Kijk zelf maar eens hoe fris en gezellig die eruit zien: voorbeeld van een zespersoons huisje.

Activiteiten en services
In het seizoen wordt er van alles georganiseerd door het recreatieteam. Bijvoorbeeld spelletjes, knutselen, pannenkoeken eten, een avondwandeling met lampionnetjes etc. etc. Deze activiteiten worden georganiseerd vanuit een centrale ruimte die 'De Herberg' heet.
Er zijn allerlei services, zoals de wasruimte met was- en droogmachines, de broodjesservice ('s morgens verse broodjes aan de deur van je huis of bij je tent), wi-fi (betaald) enzovoorts.

Omgeving
Ja, het is goed toeven op de Küstelberg. Niet in de laatste plaats vanwege de prachtige omgeving. Wij waren er veel te kort om van al dat moois te kunnen genieten! En het lijkt ons ronduit een sprookje om daar 's winters als er sneeuw ligt lekker rond te banjeren!
Winterberg is een heerlijk wintersportgebied op maar 4 uur rijden van De Randstad. En vakantiepark Küstelberg is dan een prachtige uitvalsbasis. Niet alleen als u op de latten wilt of wilt snowboarden, maar ook als u er meer van houdt om mooie wandelingen te maken.

Foto door Willem tijdens een vroege wandeling in augustusAanbevolen
Ik zou nog veel meer over Küstelberg kunnen vertellen. Maar kijkt u eens fijn rond op de website. Eén ding wil ik nog even kwijt: de beheerders zijn heel aardige Nederlanders, die er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken! Van harte aanbevolen.

2) Knulst Houten Vloeren
Een oude bekende onder de adverteerders op Eenvoudig Leven is Knulst Houten Vloeren uit Nunspeet. Knulst Houten Vloeren heeft een geheel vernieuwde showroom, waar de meest populaire vloeren worden getoond. Maar wilt u eerst thuis op uw gemakje kijken naar wat Knulst allemaal te bieden heeft? Kijk dan eens rond op de website, of vraag het Gratis Inspiratie Magazine aan!

Enorme keuze
Bij Knulst Houten Vloeren bent u zomaar niet uitgekeken. Knulst levert namelijk vloeren in maar liefst 40 houtsoorten, die ook nog eens in verschillende bewerkingen en kleuren verkrijgbaar zijn. Of het nu gaat om een eiken kloostervloer of de traditionele eiken visgraat. Of u nu voor bamboe gaat of voor een exotische houtsoort zoals Afzelia Doussie. Bij Knulst is dat allemaal mogelijk.


Afzelia-Doussie-Parketvloer-Tapis

Afzelia-Doussie-Parketvloer-Tapis-houten-vloer

Woonblog
Heel leuk is het om je via de woonblog te verdiepen in de mogelijkheden van een houten vloer. Waarom bijvoorbeeld een houten vloer op het toilet of in de badkamer? En welke vloer kun je het beste kiezen als je voor duurzaam gaat? Wat zijn leuke ideeën voor op de kinderkamer? Allemaal onderwerpen die op de blog langskomen.

Naast houten vloeren levert Knulst ook PVC-vloeren. De collectie is enorm. U kunt kiezen uit wel 700 soorten.

Aanbiedingen
Knulst heeft altijd interessante aanbiedingen. U hoeft dus beslist niet verder te zoeken. Bij Knulst kunt u alle kanten uit voor uw nieuwe vloer!

3) Binnenkant
Een ander vertrouwd 'gezicht' in de advertorials is Binnenkant. Jacquelien, de eigenaar en drijvende kracht achter Binnenkant, is opruimcoach èn binnenhuisarchitect. Dat is een bijzonder fijne combinatie. Zij kan u eerst helpen om orde te scheppen in uw leefomgeving, maar daarna en daarnaast kan ze ook tips geven om uw woonomgeving mooier en prettiger te maken!

Informatie en inspiratie
Natuurlijk kunt u op haar website kijken voor informatie, maar u kunt ook kijken op haar blog Fijn Wonen. Daar vindt u niet alleen informatie, maar vooral ook inspiratie.

Rondbrief
Wilt u van tijd tot tijd geïnformeerd worden over alles wat Binnenkant te bieden heeft? Schrijf u dan in voor de Rondbrief. Elk kwartaal komt er een nieuwe rondbrief uit. In de rondbrief vindt u praktische tips, doet u inspiratie op voor opruimen en/of uw interieur, kijkt u binnen in een 'gewoon maar bijzonder' huis enzovoorts.
Ook de rondbrief van herfst 2014 biedt weer enorm veel kijk- en leesplezier! U kunt bijvoorbeeld aan een leuke wedstrijd rond het thema 'appels' meedoen.En er is uitgebreid aandacht voor 'gelukkig zijn met minder spullen'. Allemaal gratis inspiratie voor wie zich inschrijft voor de rondbrief. Doen dus!