donderdag 26 juli 2018

Alle info op een rijtje én GRATIS tickets voor de fair!

Vanmiddag was ik bij de molen om mijn gewone, wekelijkse bestelling op te halen. De molenaar had inmiddels ook de bestelling klaarstaan voor de fair van volgende week. Hij zei, dat ik maar even naar boven moest komen, want dan kon ik zien hoeveel het uiteindelijk geworden was. Daar was ik inderdaad heel benieuwd naar. Het is helemaal nieuw voor ons, zo´n grote fair. En je komt dan steeds voor uitdagingen te staan. Eén zo´n uitdaging is: hoe krijgen we alles naar Barneveld. We mogen gelukkig gebruik maken van een grote sprinter en verder hebben we de beschikking over een aanhangwagen. Zou alles er in passen? Nieuwsgierig klommen Maria en ik de trappetjes op naar de tweede verdieping. En, WOW, daar stond alles werkelijk keurig verzorgd op containerwagens klaar. Super handig in allemaal dezelfde soort dozen verpakt. Op elke doos stond geschreven wat er in zat. Het kan echt niet beter. En...het volume is weliswaar imponerend, maar het viel me toch mee. Acht containers. Dat moet gaan lukken!


Voor wie het verhaal over die fair niet helemaal heeft gevolgd, laat ik hieronder alle belangrijke informatie volgen. Maar eerst het volgende:

We mogen 4 tickets weggeven voor de Terdege Zomerfair! Daarvoor heb ik het volgende bedacht:

Twee dagen lang (tot zaterdagavond 22.00 uur) zet ik de mogelijkheid tot reageren op deze blog open. Als je in aanmerking wil komen voor een GRATIS TICKET, schrijf dan het volgende op het reactieformulier:

1) Je voornaam
2) Je woonplaats óf de eerste letter van je woonplaats
3) waarom je graag een gratis ticket wil ontvangen

Voorbeeld:
1) Bertine
2) Amsterdam (of: A.)
3) ik vind het leuk om daar met mijn beste vriendin heen te gaan

Makkelijk toch?

Uit alle reacties kiezen we er (random) vier uit, die een gratis ticket ontvangen. Je kunt dus reageren tot zaterdagavond 22.00 uur. Daarna zet ik de mogelijkheid om op deze blog te reageren weer uit. Overigens kan het even duren, voordat je reactie zichtbaar is, want ik heb modereren aanstaan. Dit om onzin-reacties en trollen geen kans te geven.

Op maandagochtend maak ik de winnaars bekend en die krijgen hun gratis ticket in hun mailbox.

Nu dan alle info:

De Terdege Zomerfair:

Wanneer: van 1 tot en met 4 augustus. Elke dag van 10.00 tot 21.00 uur. Zaterdag tot 17.00 uur.
Waar: Landgoed De Schaffelaar te Barneveld
Voor wie: Voor jong en oud! Man, vrouw, kind. Voor IEDEREEN.
Wat is er te doen: Er is van alles te zien en te beleven. Kraampjes, een kinderboerderij, een huttendorp, een brocantemarkt, een homemade-markt, de muziektent, workshops, lezingen en nog veel meer. Je leest het allemaal op: https://www.terdegezomerfair.nl/
Wat doet Eenvoudig Leven daar: Al enkele jaren verzorg ik de kookrubriek van het blad Terdege. Op de fair kun je veel columnisten ontmoeten en verschillende columnisten verzorgen ook een activiteit. Ik zal twee keer per dag een mini-workshop ¨Bak je eigen brood¨ verzorgen en 1 of 2 keer per dag een workshop ´Limonade maken´. Het keukenprogramma vind je hier. Het podiumprogramma vind je hier
Verder presenteren we ook onze webshop eenvoudiglevenshop.nl in de barn.
Waar kun je me vinden: Het brood bakken vindt plaats in de keuken in de barn. Het limonade maken op het podium in de barn. Onze kraam staat óók in de barn. 
Goed om te weten: de workshops zijn gewoon gratis toegankelijk voor iedereen. Je hoeft je niet aan te melden. In onze kraam hebben we maar een (klein) deel van assortiment bij ons, nl:

1) Heel veel soorten bakmixen, waarvoor geldt: zoek maar uit. Vier stuks voor 10 euro.
2) Meer dan 20 soorten kruiden(mixen) zonder e-nummers. Zoek maar uit. Drie voor 5 euro.
3) Basispakketten voor brood bakken, voor wie na de workshop zó enthousiast is,
dat hij/zij direct thuis aan de slag gaat :-).
Het pakket bevat: 2 keer 1250 gram meel, 1 keer 1250 gram bloem,
500 gram sesamzaad, 500 gram zadenmix,
500 gram bakkerszout, pakje van 125 gr. gedroogde gist,
een foto-handleiding
Alles in een tas voor slechts 13,50
4) enkele randproducten, zoals boodschappennetjes van bio-katoen,
nootmuskaatraspen, neteldoeken enzovoorts
5) de hele dag door is er bij ons iets te proeven of te zien
6) voor elke klant is er een kleine attentie

We hebben het plan om deze fair-dagen met ons zessen aanwezig te zijn: Maaike, Maria, Jan, Henk, Willem en ik. We maken er een soort vakantie van en logeren die dagen in een trekkershut in Putten. We hebben er allemaal reuze veel zin in. We kijken er naar uit om vele mensen te ontmoeten!

Heb je er zin in gekregen? Vul dan het reactieformulier in en wie weet is er voor jou een GRATIS ticket!


133 opmerkingen:

 1. 1) Sowyen
  2)’s-Gr
  3) Ik ga dit jaar omdat het niet kan vanwege de net begonnen nierdialyse, maar een dagje opstap gaan...dat lukt wel! 😊

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet op vakantie...had er nog tussen gemoeten. Iets te snel geschreven. Oeps...

   Verwijderen
 2. Sonja
  Z.
  Ik heb heel lang in Nijkerk gewoond en zou het zo leuk vinden om met een kennisje uit die periode naar de fair te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jolanda uit E. Lijkt me een gezellig uitstapje met tienerdochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 1 Greet
  2 E.
  3 Ik ben vanaf augustus ziek geweest en een vriendin heeft heel veel voor me gedaan. Nu ik weer opknap zou ik graag haar ergens mee verrassen, bv samen naar de Zomerfair(het is hier vlakbij en daarom voor mij wel te doen)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leanne uit M. Ondanks dat ik geen vakantie heb opgenomen dit jaar, lijkt het me ontzettend leuk om naar deze beurs te gaan. Een ‘dagje uit’, voelt dan ook echt als vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 1 Berthine van den Brink
  2 Ede
  3 het lijkt me heerlijk om samen met mijn vriendin jou een keer in het echt te ontmoeten! even een dagje uit! Allebei echt pure Bakfans en trouwe lezer van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Corinne
  B.
  Ik wil onze boys graag een fijne vakantiedag bezorgen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 1. Janina
  2. Enschede
  3. Ik ben wel even toe aan iets positiefs, 14 aug start ik met mijn behandelingen voor mijn ptss en dat wordt flink intensief dus kan wel wat positiefs Gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hiltje
  H.
  Vaak met een vriendin gesproken over eenvoudig leven. We zijn mekaar uit het oog verloren en sinds twee weken weer contact. Wat is het mooier dan dat te beleven met de eenvoudig leven tickets

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Cindy
  Curaçao
  Ik lees je blog al jaren en zou graag mijn ouders willen verrassen met een gratis ticket. Ze zijn dol op fairs, markten en rondsnuffelen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Danielle
  Den Haag
  Ik zou met mijn dochter gaan. Even samen quality time.
  Zij zou dolgraag de vrouw ontmoeten waar haar moeder zoveel bewondering voor heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jannie
  Tilburg
  Omdat ik dan na je mini workshop broden bakken dan eindelijk weet hoe ik mijn broden in dezelfde vorm uit de oven komen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dag Teuni, hierbij mijn gegevens:
  1. Corine
  2.S.
  3. Veel zin om naar de fair te gaan samen met mijn zus! Trouwens lezer van je blog ben benieuwd naar je workshop!Veel plezier met alle voorbereidingen!! Groeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Marlou
  Lelystad
  Of ik nu een ticket win of niet, ik kom 1 van de dagen gezellig langs met mijn 2 kids. Ik lees al vele jaren je blogn ben benieuwd naar jullie en jullie kraam!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. 1. Tamara
  2. B.
  3. Ik neem graag mijn moeder een dagje uit. Zij is mantelzorger voor mijn vader met COPD.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik hoef geen ticket, ik woon te ver weg, maar wil je graag laten weten dat ik erg heniet van je regelmatige blogjes en ze heel inspirerend vind! Ik hoop dat je ooit de commentfunctie weer open kan zetten om ideeen met elkaar te kunnen delen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Glejbjerg.
  Ik zou ze aan mijn ouders geven. Nu ik bijna een jaar in Denemarken woon, lijkt het me leuk om hen zo te verrassen vanaf afstand ��

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Carla
  D
  Graag met mijn moeder dat heeft ze verdient we zitten in de moeilijke tijd ...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Annemieke, M.
  Momenteel geniet ik volop van de zonnige zomer, vol werk uit de moestuin, in en om huis, het samenzijn met ons gezin. Toch blijft het altijd maar drukdrukdruk, zeker nu alle oogst ook verwerkt moet worden. Heel blij en dankbaar dat ik dit mag doen, maar zo'n gezellig dagje uit naar deze fair lijkt me echt een heerlijke onderbreking. Even een dagje tijd voor jezelf, genieten van wat daar te zien en te beleven is. Ook de kinderen zullen het geweldig vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dorine Bunt uit Hedel
  Ik hoop te komen samen met mijn zusje. Lekker een dagje samen naar de zomerfair

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jolanda
  E
  Ik zou graag met mijn zoontje en zijn vriendje komen

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Herma te A. Omdat we door de zorg voor een ouder niet op vakantie kunnen. Wil ik het voor dochterlief toch tot een onvergetelijke vakantie maken. Aangezien zij dol is op markten en fairs doe ik graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Nienke
  Nunspeet
  Om mijn moeder te bedanken voor haar zorg voor mij (zelfde ziekte als Maria), ik weet dat ze dol is op een fair als deze

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Rianne
  Gr.-ammers.
  Graag zou ik met mijn moeder willen gaan. We hebben het beide niet zo heel breed dus zal heel leuk zijn om zo een daagje weg te kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Annerieke S. Woonachtig in B. Ik zou het leuk vinden om samen met mijn man naar de fair te gaan om sowieso een paar lekkere bakmixen te scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik zou graag de lezingen van de terdegecollumnisten bij willen wonen. Iemand waar je veel van gelezen hebt en nog nooit ontmoet...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Alien uit S.
  Het zou geweldig zijn kaarten te winnen voor de fair. Heb ooit je broodbakpakket op verjaardag gekregen en zou wel een broodbakcursus willen maar je woont te ver weg. Dus als ik op de fair mee kan kijken zou natuurlijk helemaal mooi zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. 1. Lisanne
  2. K
  3. Ik zou graag een dagje met mijn man en zoontjes gaan. Lijkt me heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hilda uit WW
  Of ik een ticket win of niet, het staat al in de agenda om te gaan, want ik wil heel graag bij de mini cursus broodbakken zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Jacqueline uit Utrecht.

  Ik kom sowieso hoor. Met een vriendin. Veel te leuk om je nu eens in het echt te ontmoeten! Maar niet geschoten is altijd mis, nietwaar? Daarom doe ik graag mee aan de loting voor de tickets. Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik ben op vakantie en kan daardoor helaas niet. Maar ik wil je bij deze heel veel succes en vooral plezier toewensen!
  Hartelijke groet Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Goedemorgen!
  Corine
  Scherpenzeel
  Ik zou heel graag samen met mij nichtje gaan. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug. Nu knapt ze gelukkig weer op.
  Succes met alle voorbereidingen en veel plezier volgende week in Barneveld.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. H uit Wijk en Aalburg
  Ik ben enthousiast geraakt door je verhaal om toch te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. 1: Henny
  2: B
  3: ik hoop met mijn dochter te komen omdat ik zo blij en trots ben op haar .

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik ben zo benieuwd naar je bakworkshop! Wilde wel thuis bij je een workshop volgen, maar dat is zo ver! Barneveld is goed te rijden vanuit Urk. Groeten, Margriet Post

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Sara uit R.
  Ik ben van plan samen met mijn 2 dochters naar de fair te komen. Met nog 2 kleintjes eronder schiet wat quality time met de grotere meiden er wel eens bij in. En het lijkt me uiteraard ook erg leuk mee te doen met de workshop brood bakken!
  Succes nog met de verdere voorbereiding gen!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. 1-Irma
  2-Rijssen
  3-je enthousiasme werkt aanstekelijk,krijg spontaan zin in de fair 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Christine uit C
  Ik wil er heel graag met mijn moeder en kids heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. 1;Willeke
  2;K.
  3;Om aan mijn jongste dochter te geven die door omstandigheden al jaren niet met vakantie kan en zo zou genieten van jullie kookworkshops.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Anja D uit R
  Leuk uitje met ons gezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Nelian uit Goes
  We twijfelen of we gaan vanuit Zeeland, maar met een gratis ticket zeker wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Sylvia uit Z.
  ik ben een trouwe lezer van je blog. Ik zou het enorm leuk vinden om een van je workshops bij te wonen en in jullie kraam te snuffelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Elly
  A
  Teunie, Teunie..... ik volg je al jaaaaren en elke keer verbaas ik me weer over je manier van leven en je energie!!!! Ik zou jou graag een keertje live zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. 1) Erna
  2) Barneveld
  3) Ik woon hier al 23 jaar en ben zowaar nog nooit naar de zomerfair geweest. Nu jullie er ook staan, en ik graag bij jullie kraam zou willen shoppen, lijkt het me DE gelegenheid om voor het eerst te gaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ingrid uit Vught
  Lijkt me leuk Teunie eens te ontmoeten en tegelijkertijd de Terdege fair!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Janny uit S.
  Ik kom samen met mijn man graag naar de fair. Lees je blog elke dag met veel plezier en zou je workshops graag bij willen wonen en je even ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Maartje uit Barneveld
  Erg leuk om Teunie te ontmoeten! Een ontspannen dagje uit met de kinders

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. A
  Elspeet
  Omdat ik tijdens de vakantie vrijwillig op een meisje van 12 pas met adhd/pddnos. Om het gezin te verlichten.
  Lijkt het me heel erg leuk om een keer gratis naar de fair te mogen.
  Dan kan ik ze ook nog op een patatje trakteren en word het een echt feest voor ze.(samen met mijn dochter van 12)

  BeantwoordenVerwijderen
 50. 1. Nelleke
  2. Gouda
  3. Samen met mijn zus en tante(86) , mijn oom is opgenomen in Bennekom, revalidatiecentrum na een bloeding in zijn hoofd. Even een leuk uitje nadat we bij mijn oom zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Barbara
  Uit B.

  Ik zou graag mijn vriendin willen verrassen met een leuk uitje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Annelies
  Alblasserdam
  Mijn nichtje wil er dolgraag heen! En hoe gezellig is het als we er met zn 4-en naar toe kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Corina, ik woon in E en zou graag met mijn man naar de fair komen omdat er bij ons in de buurt weinig van zulke leuke terdege activiteiten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Elisabeth
  Uit Vlaardingen
  Fijn een dagje weg met het gezin, wie wordt daar niet vrolijk van😍

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Corianne
  Kamerik
  Het lijkt me leuk om samen met mn man meer te leren over eenvoudig leven en de workshops te volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Christine uit H,

  t’Lijkt me geweldig om samen met m’n moeder een workshop van je te volgen en gelijk thuis aan de slag te gaan met het starterspakket wat jullie verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Corine
  M.
  Gezellig op stap met neefjes en nichtje als hun moeder werkt

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Annet
  K.
  Het lijkt me gezellig om met mm man en kinderen een dagje uit te gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Esther, Nunspeet.
  Ik zou hier graag met mijn lieve kleine dochter heengaan,en samen met mijn zusje. Om een mooie dag samen te beleven.
  En om jou Teunie te ontmoeten, dat lijkt me heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Hallo,
  Ik doe graag mee.. ik hoop gezellig met mn zus te komen! Heleen te U
  Vr. Gr.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Charlotte ui Eindhoven.
  Graag samen met zijn zoon op stap die erg houdt van eenvoudig leven en ik het erg leuk vind om jullie daar in levende lijven te ontmoeten. Volg deze blig dagelijks ;(

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Maja H. uit Arnemuiden
  Eigenlijk gaan we elk jaar, als het lukt, een dagje vanuit Zeeland naar de beurs. Samen met mijn moeder en de kinderen. Het is ons leukste zomervakantie-uitje, waar we altijd naar uitkijken! Wat zou het leuk zijn, als de tickets gratis zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Alien Timmerman uit Kesteren! Een leuke fair waarbij iig de entree geen geld kost...zou een fijn low-budget cadeautje zijn voor ons gezinnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Annika Z uit Emmen

  Het lijkt me leuk om met mijn vriend langs te komen zodat we jullie leren kennen! Nav van Samen eten delen lijkt me dat geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Anja Groeneveld-Smaal uit Musselkanaal

  Dat zou ik nou eens leuk vinden, naar de Zomerfair met mijn man en dochter. Wel redelijk ver bij ons vandaan, maar dat hebben we er wel voor over. Fantastisch om jou eens te kunnen ontmoeten, en producten uit je winkeltje te kunnen gebruiken, we zien er naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Jacqueline
  Uit K.
  Een dagje eruit met mijn dochter!
  ( en mn nasimix is op haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. 1) Rieke
  2) D.
  3) Een goede vriendin gaat door een moeilijke periode (zelfde ziekte als Maria) en een dagje weg als afleiding zal ze heerlijk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Henrike p uit Zwolle. Ik zou het erg leuk vinden om met mn vriendinnen naar de beurs te gaan. En hoe leuk als we maar 2 kaartjes hoeven te betalen in plaats van vier.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Hanna uit R
  Graag dagje uit met familie en om jou producten te bekijken

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Esther, Nunspeet.
  Ik zou graag met mijn lieve kleine dochter en mijn zusje gaan. Een mooie dag samen uit, nieuwe herinneringen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Uit L
  Omdat ik heel graag wat kruiden bij je zou willen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. mieke uit K Ik zou het erg leuk vinden om je broodbakworkshop bij te wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Neline uit B.
  Volgende week als de zomerfair in Barneveld is, hopen we juist op vakantie te zijn in Barneveld. Als idee was al geopperd om naar de zomerfair te gaan. Het zou helemaal leuk zijn, met een gratis toegangskaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Antje
  V
  Trouwe lezer van je blog, en zou je graag eens ontmoeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Ik zou graag de terdegecolumnisten willen ontmoeten! Dit is een leuke mogelijkheid. Judith te K.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Janneke uit S, Omdat ik er graag met mijn zus heen zou willen

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Janneke Rijkaart
  Hazerswoude
  Het lijkt mij erg leuk om.naar deze fair te gaan. We zijn in de buurt op vakantie dus het zou heel leuk uit komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Tanja uit P
  Ik zou heel graag iemand die het niet zo breed heeft willen verassen met zo'n leuk uitje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Merie
  Oud Beijerland

  We gaan niet op vakantie, een dagje fair lijkt me leuk.
  Mijn knieën zijn versleten. Maar met een rollator is het wel te doen hoop ik

  BeantwoordenVerwijderen
 83. 1. Tjitske
  2. Lunteren
  3. Ik zou graag met mn moeder gaan, ze heeft ons zo geholpen nu we een tweede kindje hebben gekregen, en een paar weken later mijn zus met haar derde kindje! Daarnaast werkt ze ook nog fulltime, nu heeft ze lekker vakantie en gun ik haar dit uitje na een hele drukke periode!

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Sandra uit A.
  Van onze 5 kinderen zijn er komende week 2 op kamp, eentje is uit logeren en eentje is aan het werk. Daardoor kan ik alleen met ons jongste meisje van net 4 jaar naar de fair. Heerlijk lijkt me dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Cobie. Uit W. Zou heel graag je cursus brood bakken willen volgen. En ook zien hoe je limonade maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn iets anderd na al die zh bezoeken D uit Leerdam

   Verwijderen
 86. Cobie. Uit W. Zou heel graag je cursus brood bakken willen volgen. En ook zien hoe je limonade maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Anne Rhodé uit a
  Ik zou heel graag naar de terdege zomerfair gaan omdat we er vlak bij op vakantie zitten ik wil mijn moeder er mee verassen omdat ze het verdiend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 88. 1jinke
  2D
  Het lijkt me leuk limonade te maken en dat te leren, voor het fruit uit onze nieuwe tuin

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Leuk. Doe niet mee omdat ik niet in Holland woon. Zou het ook leuk vinden als je weer reacties op je blog kan geven. Via FB niet altijd handig.
  Veel plezier!
  Groet
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Anne de V uit U.
  Lijkt me een heel leuk uitje met de kids.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Samen met mijn dochterje even iets anders na al die zh bezoeken D uit Leerdam

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Lea uit Doorn. Ik zou graag met mijn man gaan als dat lukt of anders een vriendin. Lijkt me erg gezellig

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Trudy van der Meulen
  Nieuwerbrug
  Ik zou het erg leuk vinden om met mijn man te gaan, hij is nog aan het herstellen, even er tussen uit zou fijn zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Else uit M...
  Ik wil graag met mijn dochter naar de Fair, we houden allebei van bakken en als we samen de workshop brood bakken volgen moeten we toch ook een keer een normaal gevormd broodje kunnen bakken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 95. 1. Toos
  2. W.
  3. Even wat "ontspanning" in deze hectische tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Marjoleine, Memphis Tennessee, USA, om mijn mams en tante te verassen, na een bewogen jaar verdienen ze een uitje

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Elsbeth
  Verschoor
  Om samen met mijn zusje gezellig een dagje weg te gaan we zien elkaar weinig omdat we ver uit elkaar wonen

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Henrika uit a
  Graag... Met m'n zus

  BeantwoordenVerwijderen
 99. 1:Awina
  2:Oosterbeek
  3 : Omdat je me nieuwsgierig hebt gemaakt en ik na een heftige periode wel weer eens iets leuks heb verdiend.

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Hannah
  Easterein
  Gezellig net mijn dochter Marin een dagje quality time. Lekker sneupen. Het lijkt me ook erg leuk om na jaren je blog gevolgd te hebben jullie eens in levende lijve te zien/spreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Reinalda
  Harderwijk
  Al jaren volg ik met veel plezier je blog.De manier waarop je in het leven (in je gezin vooral) staat, vind ik een bemoediging in deze tijd! Het lijkt me zo leuk je eens in het echt bezig te zien. Met wie ga ik dan? Met onze 16 jarige dochter die graag wil leren limonade te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Ik zou graag met mijn dochter gaan, even qualitytime samen, na alle drukte hier. Elise uit K

  BeantwoordenVerwijderen
 103. M. te A. ,
  Ik zou er heel graag heen willen met mijn tante. Ze doet altijd heel veel voor mij, en nu lijkt t me leuk om iets speciaals terug te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Ria
  Ede.
  Ik zou graag samen met een vriendin naar de Fair gaan.
  Zij staat altijd voor iedereen klaar en ze heeft het zelf ook niet makkelijk.
  Wij volgen beide de e.l.blog en zouden het erg leuk vinden om jullie in het "echt" te ontmoeten.
  Ons boodschappen lijstje ligt al klaar.
  Hopelijk tot ziens in Barneveld.

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Bertine uit P.
  Ik zou graag een dagje met mijn man op stap gaan. In een gezin met opgroeiende pubers moet je zo nu en dan samen wat plannen om echt even met z'n tweeën te zijn. Dit lijkt me een mooie gelegenheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Maria
  Driebergen
  Zou het leuk vinden om naar de fair te gaan om jullie te ontmoeten en ben benieuwd hoe het er nu uitziet en er verandert is tov de vorige jaren. ( Door de nieuwe naam)

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Eline
  W.
  Gezellig met m'n moeder een dagje weg tijdens een drukke verhuisperiode!

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Willice Beens uit Genemuiden, wij zijn heel erg toe aan een gezellig & heerlijk gezinsuitje!

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Margaret
  W.
  Ik kom speciaal voor je brood-bak-cursus!
  P.s. Zou je ook geraspte Marseille-zeep mee willen nemen? Graag 2 zakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Inge uit A.
  Nou ja, gewoon heel graag! Even weg van alle zorgen ... met mijn vriendin natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Marry
  A.
  Dit gun ik mijn dochter en mijn kleindochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Wim uit A.
  Mijn kleindochter wil heel graag dus ik zou mijn dochter hier erg blij mee kunnen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 113. José uit Hazerswoude
  Door je blogs wordt ik steeds nieuwsgieriger..ik zou graag met onze kinderen er een leuke dag van willen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 114. hallo, ik zou graag mijn dochter willen verrassen met een uitje naar de terdege- zomerfair.

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Ik zou graag met mijn man naar de terdege fair willen gaan. Een dagje samen uit is altijd fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Ik ben erg benieuwd naar de vernieuwde fair! En uw broodbakcursus lijkt me erg interessant! Marieke H. uit G.

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Antonia vd B uit E. Ik heb zo'n zin om er heen te gaan en vooral jouw workshops spreken me aan. Samen met een deel van ons gezin op stap en dan kaartjes winnen dat is dan mooi low budget uitstapje zou leuk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Leuk! Ik zou graag samen met mijn man naar de fair willen!
  Yvonne uit 's-G.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Jeannette uit Veenendaal
  Leuk uitje met een collega die een moeilijke tijd heeft doorgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Jeannette uit Veenendaal
  Leuk uitje met een collega die een moeilijke tijd heeft doorgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Harma G. uit De Westereen
  Lijkt me ontzettend leuk om de broodbakcursus bij te wonen.
  Door de grote afstand is dat normaal niet mogelijk.
  Ik zou graag ons gezin blij willen maken met een gratis kaart, gezellig een dagje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Dag dag Grietje uit den Haag
  Ook hier eenvoudig leven.... voor ons geen vakantie.... weinig uitjes maar veel dankbaar en blijheid.......
  Wat zouden we het een heerlijk verrassing vinden om nieuwe inspiratie op te doen bij jullie....
  Maar zo wie zo mooie dagen en succes gewenst....
  Lieve groetjes van huis tot huis.


  BeantwoordenVerwijderen
 123. Suus
  K.
  Ohhh leuke gelegenheid om samen met mijn moeder op te stap te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Nienke D. Uit Assendelft :D
  Het lijkt mij superleuk om de broodworkshop bij te wonen samen met mijn moeder :) we bakken allebei erg veel :) De fair is een leuke plek om weer nieuwe inspiratie op te doen en nieuwe bakmixen te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Ik wil niet meedingen, maar gun de kaarten iemand die ze zelf niet zou (kunnen) kopen. Wel wil ik even laten weten dat ik erg geniet van de verhalen over uw gezin. Hoewel mijn situatie heel anders is, inspireert uw blog mij enorm. Bedankt daarvoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Corien uit O in Duitsland. Leuk evenement om te bezoeken met een eveneens hier wonende Nederlandse vriendin.

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Adrie uit Amersfoort
  Het lijkt me heel leuk om samen met mijn moeder te gaan die in augustus 65 wordt. Tijd voor nieuwe hobby's :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 128. hanneke uit N.

  De kids willen heel graag, maar met een heel gezinnetje best nog een uitgave, alles bij elkaar. Alle beetjes helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 129. 1. Nettie
  2. Uit G.
  3. Heerlijk met mijn vriendin een dagje samen uit! Bijkletsen, nieuwe ideeen opdoen etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Anne-Marie J uit Arnemuiden
  Ontzettend leuke actie , ik zou het ontzettend leuk vinden om een mini broodworkshop mee te maken, om zelf mijn eigen brood te kunnen bakken, maar ook je andere acties vind ik super om eens uit te proberen, en helemaal top zou natuurlijk zijn de gratis intreekaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 131. 1. Corine
  2. W'veen
  3. Als bloglezer lijkt het me leuk om je toko draaiend op de fair te zien, met allen die je lief en dierbaar zijn. Veel raakvlakken met jullie gezin; ook een verlies (man en vader) vorig jaar, groter wordende kinderen, geen vakantie dit jaar wegens omst.heden, maar wel een leuk (nieuw) uitje dit jaar... Wie weet! Goede verkoop en contacten toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.