dinsdag 23 april 2024

Een druk staartje en een beginnetje aan de tuin

We zitten in het drukke ´staartje´ van het bakseizoen. Deze week heb ik de laatste workshop ´Bak je eigen brood´ en ook in de webshop is het nog flink druk. Nu vanwege alle oranje-bakproducten. Straks nog even voor Moederdag. Daarna is de grootste drukte wel even voorbij (denk ik).

dinsdag 16 april 2024

Advertorial

Spelregels

Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op dit blog? Hoezo?¨

Rondom de tekst van m´n blog draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ´Eenvoudig Leven´. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik ze uit eigen ervaring van harte aanbevelen.

Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´advertorial´ mee. Je kunt dan zelf beslissen, of je verder wilt lezen, of de raclame aan je voorbij laat gaan. Er verschijnt maximaal één advertorial in een maand.

Als ik buiten deze advertorials weleens een link op mijn blog plaats naar een winkel, evenment, of wat dan ook, dan gaat dat altijd om een onbetaalde link en heeft het niets met reclame te maken.

Deze maand schrijf ik een advertorial voor:

Bellebien

Bellebien is een webshop, waar je terecht kunt voor prachtig en origineel textiel voor je huishouden en interieur. Al meer dan 20 jaar hét adres voor tafelkleden, schorten, theedoeken, plaids, dekbedovertrekken en nog veel meer. De drijvende kracht achter Bellebien is Lisette. Lisette is steeds op zoek naar unieke kwaliteitsproducten, waar je blij van wordt. Ze staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, of advies te geven. Ook al is Bellebien een webshop, je winkelt er niet zonder de deskundige hulp van Lisette.

Met het voorjaar en de zomer in het vooruitzicht, wil Lisette graag haar prachtige Franse tafelkleden in het zonnetje zetten. Er zijn dit jaar verschillende nieuwe dessins voor ronde terrastafels. Klassieke Franse dessins zijn vaak met olijven en lavendel. Met zo´n kleed waan je je toch op het Franse platteland?



Behalve ronde tafelkleden in vele dessins, zijn er natuurlijk ook kleden voor lange tafels. Al die prachtige tafelkleden zijn verkrijgbaar mét en zónder coating. De kleden mét coating zijn natuurlijk ideaal, omdat ze goed met een doekje af te nemen zijn. De coating is subtiel, zodat de kleden in elk geval geen ´plastic´ uitstraling hebben. Wil je toch liever een kleed zónder coating? Dan ben je in elk geval een stuk goedkoper uit. Zowel de ronde als de lange tafelkleden zijn er in veel verschillende maten.


Om nog even op het thema ´tafelkleden´ door te gaan: Al twintig jaar heeft Bellebien tafelkleden in boerenbontruit. Ze zijn verkrijgbaar in rood, blauw, geel en groen. Ook deze gezellige tafelkleden zijn in vele maten te bestellen. Zo zijn er drie ronde maten en heel veel lengte maten (tot 4,5 meter!).

De boerenbont geruite tafelkleden zijn sinds vorig jaar óók met coating verkrijgbaar. Dat is niet alleen ideaal voor op de tuintafel, maar natuurlijk ook heel praktische voor op de keukentafel. Ook de boerenbont geruite kleden met coating zijn verkrijgbaar in vele maten en in de kleuren rood, blauw, flessengroen, grijs, marine en taupe.


Met het oog op de zomer ook nog even iets heel anders: wafeldekens van 100% katoen. Veel mensen hebben al ontdekt hoe heerlijk het is, om tijdens warme zomernachten onder zo´n fijne wafeldeken te slapen. De wafeldekens zijn uniek. Ze worden speciaal voor Bellebien in Europa gemaakt. De wafeldekens zijn er in 1- en 2-persoons-uitvoering en in de zomerse kleuren roomwit, wit, zand en blauw. 


Er is natuurlijk nog véél meer moois te zien bij Bellebien. Neem gezellig een kijkje in deze mooie webwinkel!


vrijdag 12 april 2024

´n Tikje moeizaam

Deze week verliep een tikje moeizaam. Er circuleerde hier een buikgriepvirusje en dat kreeg mij ook voor een paar dagen te pakken. Het is niet zo, dat ik echt ziek was, maar alles verliep een tikje moeizaam. En ik lag een paar avonden wel héél vroeg onder de wol. O ja, ik was ook heel koud en misselijk. Bleh.

dinsdag 2 april 2024

Lente, keukenexperimentjes en de eerste rabarber!

Wat is het heerlijk, dat de dagen nu serieus lengen! Zeker nu de klok weer verzet is, krijgen de avonden langzamerhand weer een andere invulling. In plaats van bij de kachel kruipen en kaarsen aansteken, kunnen we nu na het eten nog best even naar buiten. Om te genieten van de mooie polder of van een mooie zonsondergang, bijvoorbeeld!

woensdag 27 maart 2024

Hulp voor mijn hulp

Wij hadden deze maand extra (inpak)hulp in de webshop: mijn achternichtje Anne-Marie kwam ons helpen. Deze hulp was zeer welkom. Normaal gesproken ligt het afwegen en inpakken van de producten grotendeel op Maria´s bordje. In tijden dat het niet speciaal druk is, gaat haar dat prima af. Maar in tijden van drukte is het flink aanpoten.

dinsdag 26 maart 2024

Lijstjes

Al sinds ik op de middelbare school zat, maak ik in tijden van drukte graag lijstjes. Op die manier houd ik overzicht en loopt mijn hoofd niet over. Normaal gesproken zitten zulke lijstjes gewoon in mijn hoofd. Maar met een uitpuilende agenda moet je gewoon niet alles willen onthouden. Tenzij je een olifant bent. Want dan heb je er een hoofd voor :-).

dinsdag 19 maart 2024

Mooi nieuws en het gewone huis-, tuin- en keukengedoe :-)

Laat ik deze post maar met mooi nieuws beginnen: er is weer een kleinkindje op komst! Wim en Geertje hopen in september hun derde kindje in hun armen te mogen sluiten. Extra bijzonder: Geertje en Maria lopen gelijk op. De uitgerekende datum ligt slechts vier dagen uit elkaar!

maandag 11 maart 2024

Enerverend!

Er ligt een enerverende week achter ons. Nu zijn onze dagen/weken toch al verre van saai. Maar vorige week was er nieuws waarvan de familie-app toch even ontplofte :-).

donderdag 7 maart 2024

(Opslag)ruimte te huur in Nieuw-Lekkerland!

Vandaag even een anders-dan-anders berichtje op mijn blog. Ik wil graag even gebruik maken van de reikwijdte van mijn blog om de (opslag)ruimte te promoten van Leendert en Thea.

Leendert en Thea wonen in een dijkhuis. Beneden, aan de achterzijde, hebben ze een ruimte van 60 vierkante meter, waar ze niets mee doen. Ze willen deze ruimte daarom graag verhuren.

De ruimte:

  • is 60 vierkante meter
  • is goed toegankelijk (eigen ingang en een weg er naartoe)
  • heeft elektra
  • kan -indien nodig- aangepast worden
  • is geschikt als opslag, stalling, eenvoudige werkplaats enzovoorts

De huurprijs is afhankelijk van het gebruik. Als kale opslag is het uiteraard goedkoper dan wanneer je het als werkplaats gaat gebruiken, om maar een voorbeeld te noemen. Leendert en Thea willen wel dat de zondagsrust wordt gerespecteerd en dat er dan geen activiteiten zijn.

Nieuwsgierig? Meer inlichtingen nodig?

Bel Leendert: 06-11096219

of Thea: 06-50607356

dinsdag 5 maart 2024

En weer een week voorbij!

En dan is het zomaar weer dinsdagavond en is er weer een week voorbij, sinds ik schreef! De weken rijgen zich aaneen en we zijn intussen al in maart beland.