donderdag 30 september 2021

Brood en kool

Vanmorgen was de eerste workshop ´Bak je eigen brood´ van dit seizoen. Wat had ik er een zin in! Ik was gisterenavond pas tegen half 12 klaar met het bakken van de voorbeelden. Maar toen al die broden op roosters klaar stonden, was ik zó voldaan, dat ik de moeheid niet voelde.

woensdag 29 september 2021

Huis, tuin en keuken

En na die enerverende week met de bruiloft van Maaike & Jaap is het deze week weer gewoon ¨huis, tuin en keuken¨ wat de klok slaat.

maandag 27 september 2021

Workshops

Deze week hoop ik weer te beginnen met de workshops. Er zijn nog een paar plaatsjes over voor de snelle beslisser. 

Wil je boeken? Ga dan naar eenvoudigleven.nl, kies ´workshops´ en kijk of er nog een beschikbare datum is.

Alles volgeboekt? Niet getreurd! Ergens rond DV half januari zullen er weer nieuwe datums in de agenda verschijnen. Ook loont het de moeite om regelmatig even te kijken, of er plaatsen beschikbaar zijn gekomen. Mensen komen vaak met z´n tweeën of met z´n drieën naar de workshop. Als iemand dan uitvalt, zegt vaak het hele groepje af.

Ik hoop op een mooi workshopseizoen met zo min mogelijk corona-gedoe. Nu de anderhalve-meter-maatregel is vervallen, mogen er sowieso gelukkig meer dan 7 personen tegelijk komen. Om te beginnen heb ik het aantal deelnemers op 10 gezet. Mogelijk blijkt dat er ook best meer dan 10 tegelijk kunnen komen. In dat geval zal ik het aantal deelnemers vergroten. Voor nu ben ik al blij, dat ik weer aan de slag kan en zie er naar uit om veel mensen te ontmoeten!



zaterdag 25 september 2021

De Grote Dag van Jaap en Maaike

Gisteren was het dan eindelijk zover: de trouwdag van Jaap en Maaike. Wat hebben we er met z´n allen naar toe geleefd en naar uitgekeken!

dinsdag 21 september 2021

Trouwen, trouwen, strikjes aan je mouwen

 Vroeger zongen we een liedje: 

Trouwen, trouwen, 

strikjes aan je mouwen,

 strikjes op je onderbroek,

 morgen eten we erwtensoep.

donderdag 16 september 2021

Voorbereidingen

We zijn hier aan het aftellen naar de Grote Dag van Maaike & Jaap. Volgende week donderdag hopen ze te gaan trouwen en de dagen staan dus strak van de voorbereidingen!

woensdag 8 september 2021

Buitenklussen

Vandaag ben ik veel buiten bezig geweest. Nog twee weken en dan hopen Maaike en Jaap te trouwen. Deze zomer is er enorm veel gedaan aan de buitenboel om alles enigszins toonbaar te krijgen voor de grote dag. We zijn nog lang niet klaar. Maar dat is niet erg. Het is wat het is en ik ben er blij en tevreden mee. 

maandag 6 september 2021

Deze speciale tijd

Het is al bijna een week geleden, dat ik schreef, dat het is, alsof ik in een rollercoaster zit. Een goed plan om eens even wat op te schrijven. Want deze tijd is toch best heel speciaal, nu er zomaar ineens drie kinderen op de rand van het nest zitten, om uit te gaan vliegen!