dinsdag 31 augustus 2021

Rollercoaster

Het is hier de afgelopen dagen, alsof ik in een rollercoaster zit. Er gebeurt zóveel en er lopen zóveel projectjes en projecten. Ik kan best veel aan in mijn hoofd. Maar gisterenavond wilde ik toch echt even samen met Willem de polder in, om even te kalmeren ;-).

maandag 23 augustus 2021

Vergeten

Na een week weer in een soort van gewoon ritme, ben ik de vakantie eigenlijk al zo´n beetje vergeten. Nee, niet de mooie herinneringen. Die heb ik veilig opgeslagen en kan ik zó weer oproepen. Maar het gewone ritme heeft wel het vakantieritme overstemd. Ach ja. Zo gaat dat. 

maandag 16 augustus 2021

Het einde en het begin

Vandaag begon ´het gewone leven´ weer. Althans voor Willem, Hans, Maria en voor mij. Ik moet zeggen, dat ik niet direct stond te trappelen. Ik was de vakantie nog niet zat. Maar na een ochtendje gewoon werken, was het ook wel weer goed zo. Het begin van een nieuw werk-jaar! Ik heb er weer zin in!

vrijdag 13 augustus 2021

Een zomer zonder zee?

Een zomer zonder zee is voor ons geen zomer. Weliswaar zijn we de ene zomer fanatieker dan de andere, maar helemaal zonder zee komt nooit voor. 

woensdag 11 augustus 2021

En nog weer verder op tournee

Ook de afgelopen dagen twee dagen gingen we weer op familie-tournee. Tja, met 9 broers en zussen ben je zomaar nog niet rond :-). 

maandag 9 augustus 2021

Straatwerk, oogst, een jarige, beton!!

Vrijdag hebben Hans en Willem zich nog even flink uitgesloofd met het straatwerk. Het was de laatste werkdag van de week, hier, want Hans zou zaterdag zijn vriend weer gaan helpen. Dat kwam mooi uit, want wij hadden zaterdag een jarige en wilden dan niet de hele dag aan het werk zijn.

vrijdag 6 augustus 2021

Nog meer tuin en nog meer familiebezoek

Ook de woensdag en de donderdag van onze tweede vakantieweek stond in het teken van werken aan de tuin en het afleggen van familiebezoek. Het is een apart soort vakantie. Het past wel bij ons. Elke avond en elke ochtend zeggen we tegen elkaar: ¨Wat is dit heerlijk, hè.¨

dinsdag 3 augustus 2021

Een zeempaadje!

Willem en ik hopen in december onze 35ste huwelijksverjaardag te vieren. In die 35 jaar bewoonden we vier huizen.

maandag 2 augustus 2021

Uit en thuis

Vroeger had je een hotel, wat als slogan had: ¨Waar meneer zich uit en mevrouw zich thuis voelt¨. Onze vakantie speelt zich ook af tussen ´uit´ en ´thuis´. Het grappige is, dat Willem en ik op z´n tijd het zowel leuk vinden om ´uit´ te zijn, als om ´thuis´ te zijn. Helemaal goed dus :-).