maandag 29 augustus 2022

dinsdag 23 augustus 2022

Verwondering

Tot mijn verwondering en blijdschap was de pijn vandaag totaal weg! Wat is het toch heerlijk, als je goed uit de voeten kunt en niet gehinderd wordt door pijn. Dat kun je nooit genoeg waarderen!

maandag 22 augustus 2022

Daar was-tie weer :-(

Vrijdagavond vierde Henk z´n verjaardag. Op twee na waren alle kinderen met aanhang er. Wat gezellig, om ze weer even allemaal om me heen te hebben, hun verhalen te horen, te luisteren naar hun gepraat met elkaar. Willem had zijn moeder ook opgehaald. Die hadden we ook bijna twee weken niet gezien.

donderdag 18 augustus 2022

Groene frietjes

Vandaag was het hier wasdag. Ik heb natuurlijk lang zoveel was niet meer, als toen de hele horde nog thuis was. Ik zei het juist vandaag nog tegen Henk: ¨Toen we nog met z´n twaalven waren, kon ik echt niet ongestraft een dag overslaan met wassen. Als ik dat deed, was ik de hele week bezig om dat dagje achterstand in te lopen.¨

woensdag 17 augustus 2022

Veel ballen

Op de één of andere manier ben ik altijd maar bezig om veel ballen tegelijk in de lucht te houden. Niet dat dat nu per se mijn hobby is, maar het overkomt mij soort van. Deze week dacht ik tamelijk onnozel, dat het een ´gladde week´ zou zijn, zoals mijn moeder dat noemde. Dat betekent een week zonder bijzonderheden. Geen trouwerij, geen fair, geen vakantie, geen afspraken buiten de deur. Gewoon lekker bezig zijn in tuin en huis.

maandag 15 augustus 2022

En weer aan het werk :-)

Onze vakantie zit er weer op. Zaterdagochtend braken we de tenten weer af en ruimden alles netjes op. Hopelijk hoeft het nu geen drie jaar te duren, voordat we weer kunnen gaan kamperen! Wat hebben we er weer van genoten. Zelfs het opruimen is leuk. Het is een soort ritueel. Alleen was het wel een erg warm klusje, zodra we in de volle zon bezig waren. 

vrijdag 12 augustus 2022

Luieren, wandelen en wokken

Vandaag was het al de laatste dag van onze vakantie. Morgen hopen we weer op huis aan te gaan. Het was een fijne dag.

donderdag 11 augustus 2022

Kamperen

Kamperen met z´n drieën is een nieuwe ervaring voor ons. Waren voorheen onze vakanties halve volksverhuizingen, het heeft nu wat dat betreft niet veel meer omhanden.

woensdag 10 augustus 2022