vrijdag 7 februari 2014

Laptoploos

Ik ben al een paar dagen laptoploos. Het beeldscherm van mijn laptop ging kapot en nu moet hij terug naar de fabriek. Lastig hoor, als je steeds misgrijpt. Even iets opzoeken, even een betaling doen, even mail lezen, even een blogrondje doen. Het is er op dit moment niet zo bij. Maar goed. Het hoogstnoodzakelijke doe ik wel op de computers van de kinderen en voor de rest is laptoploos zijn geen straf :-).

Ik heb me prima vermaakt met flyen (= huishouden volgende de Flylady=methode). En ik was kinderoppas. En taxichauffeur. En ging met mijn vriendin heerlijk naar De Schapekop in Nieuwpoort. En, en, en. De week is weer omgevlogen.

Nu een lekker lui vrijdagavondje. We hebben de koffie al op. Er zitten drie kinderen in het kantoortje op de computer. Twee kinderen zijn naar een feestje. Eén kind is logeren. En ook de rest vermaakt zich prima. Ik heb net mijn spinnewiel laten snorren en zit in dubio wat ik straks ga doen. Haken? Breien? Of pak ik m'n boek? De kachel is heerlijk warm en ik draag de Spaanse sloffen die ik vandaag kreeg.

Hoe genoeglijk kan vrijdagavond toch zijn!