maandag 4 november 2013

Advertorial

Ook in de maand november is er een nieuwe adverteerder op mijn blog. Zoals ik gewend ben te doen, zet ik deze nieuwe adverteerder even lekker in het zonnetje :-).

Bij deze stel ik aan u voor: www.kaaspakketten.nl. Kaaspakketten.nl is een jonge onderneming. U kunt er online kaas- en wijnpakketten kopen. Kijkt u maar eens op uw gemakje rond op de website. Het assortiment kaaspakketten is verrassend. U kunt er terecht in alle prijsklassen, te weten vanaf 9,95 tot 39,95 voor wat betreft het standaard assortiment, maar u kunt ook terecht voor pakketten op maat. Er is voor iedere gelegenheid een pakket.

Heel leuk zijn de speciale kaasjes met opdrukken als 'Gelukkig 2014', of 'Verjaardag', of 'Huwelijk'. Zo kun je nog eens origineel voor de dag komen. Ik vind kadootjes voor mannen altijd zo lastig. Zo'n kaasje is dan een leuk idee. En bij een huwelijk kun je het bijvoorbeeld samen met een wittebrood geven voor de Wittebroodsweken. Dat is weer eens wat anders dan een bloemetje o.i.d.

Voor bedrijven is het interessant om het bedrijfslogo op een kaasje te laten zetten. Zo heb je een origineel relatiegeschenk. Of je zet het kaasje in als onderdeel van het kerstpakket.

Over kerstpakketten gesproken: behalve de kaaspakketten levert kaaspakketten.nl ook wijnpakketten. Steekt u gerust uw licht eens bij ze op en laat u adviseren over een passend, origineel en gewild kerstpakket.

Uw pakket wordt verzonden met PostNL. Er wordt alle zorg besteed aan de verpakking, zodat het pakket keurig netjes en ongeschonden bij u afgeleverd wordt. Het is ook mogelijk om uw pakket in Doorn af te halen. Voor zakelijke relaties of grote(re) aantallen kunt u contact opnemen.

Van harte aanbevolen!