donderdag 15 september 2016

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

1) Homemade1984, voor baby en kind
Arianne van Homemade1984 kon het niet laten. Haar creatieve handen bleven kriebelen en het ene na het andere product gleed van haar haaknaald! En zo ontstond, bijna vanzelf, de leuke webshop Homemade1984.
Bij Homemade1984 bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar iets liefs, speciaals, unieks, meestal handgemaakts voor baby´s, meisjes en mama´s.

Assortiment
Het assortiment van Homemade1984 is divers en wisselt regelmatig. Omdat bijna alles handgemaakt is, gaat het om unieke producten. Zo vind je er onder andere 

- schattige rompertjes met gehaakte kantjes
- lieve, handgehaakte babymutsjes
- muziekdoosjes en muziekmobielen
- baretjes en kleding voor kleine meisjes
- mooie verwennerij voor mama, zoals baddoeken met kantrand
- heel veel leuke haaraccessoires. Ja, ook die zijn handgemaakt!
- en nog veel meer. 
Kijk maar eens op je gemakje rond in Ariannes mooie webwinkel!

Werkwijze
Bij Homemade1984 is de werkwijze net iets anders dan bij de doorsnee webshop. Als je iets wil bestellen, geef je dat door via het bestelformulier. Compleet met maten, wensen, kleuren en je adresgegevens. Arianne bekijkt dan of je bestelling op voorraad is, of dat er een levertijd op zit.  Ook bepaalt ze het verzendtarief: kan het door de brievenbus, of is het een pakje? Ze maakt de faktuur op, zodat je het verschuldigde bedrag kunt overmaken. Wanneer de betaling binnen is, wordt het pakje binnen twee werkdagen verzonden.

Actie
Deze maand is er bij Homemade1984 korting op Haaraccessoires en is de meisjeskleding in de uitverkoop. En bij besteding vanaf 50,00 euro is er een leuke attentie!


haaraccessoires in de aanbieding!

2) Eenvoudiglevenshop
In mijn webwinkel, de Eenvoudiglevenshop, zijn er deze maand leuke nazomer-aanbiedingen:

Super Smakelijke Gezondheidsmix

Een ongelofelijk lekker knabbeltje.
Samengesteld uit: Bananenchips, geroosterde kokoschips, amandelen, hazelnoten wit, abrikoos, papaya, ananas, walnoot, pompoenpit, hazelnoten bruin.
Zakje 250 gram € 2,30
Twee zakjes € 4,00!

Onze Populaire Nasikruiden

Onze populaire nasikruiden, mengsel uit eigen keuken.
Zonder zout, zonder e-nummers, zonder gluten.
Mét recept!
Nu 25% gratis.
Geen 80 gram, maar 100 gram
Slechts 1,75!
Geniet van de zomerse lavendelgeur!
Heerlijk stuk Lavendelbloemzeep van Savon de Marseille.
Tablet van 125 gram in een doosje van ribbelkarton.
Nu van € 2,50 voor maar € 2,00
Bij elke bestelling doen we een leuke attentie.
Binnenkort beginnen de workshops ´Bak je eigen brood´ weer! Het wachten is op de klussers, die hier hard aan het werk zijn om de opslag van mijn webshop-producten in orde te krijgen. Zodra alles klaar is en ik ´uit de rommel´ ben, wil ik van start met de workshops.
Je kunt het rechts bovenaan deze blog zien, als de agenda weer met een nieuw planning is gevuld. 
Wil je het zéker niet missen? Schrijf je dan in op de Nieuwsbrief van de Eenvoudiglevenshop. Zodra de agenda bekend is, krijg je dat via deze nieuwsbrief te horen!