donderdag 11 juni 2009

Adverteren


Bijgewerkt op 20-05-2015
Adverteren op Eenvoudig Leven is een goede oplossing om meer bezoekers op uw website te krijgen. Veel klanten gingen u voor en moet je zien wat die advertenties veroorzaakten. Ze werden miljoenen keren vertoond en leverden duizenden waardevolle kliks op van nieuwe prospects.

Wat moet u al niet uit de kast halen om duizend mensen in uw winkel te krijgen. Bij eenvoudig leven houden we het eenvoudig, Een mail naar eenvoudigleven@gmail.com is voldoende om een effectieve campagne te starten.

Het publiek
De Eenvoudig Leven bezoeker komt uit een breed publiek en heeft de volgende interesses:
• Bezuinigingstips
• Eerlijke recepten
• Zuinig zijn met energie
• Gezin en geld
• Bewust leven
• Duurzame producten
• Natuurlijke voeding
• Motivatie bij opvoeding

De bannner
Adverteren op Eenvoudig Leven doen we met advertenties of zogenaamde banners. Wanneer u graag wilt adverteren en u bent niet in staat of in tijdnood om een banner te maken, dan kan het Eenvoudig Leven team deze voor u maken. Een kleine banner is 180 bij 150 pixels. De grote is 782 bij 90 pixels.

De cijfers
De aanstekelijke en makkelijke schrijfstijl van Eenvoudig Leven trekt per maand tot wel tweehonderdduizend unieke bezoekers. Advertenties krijgen tot wel 165 duizend vertoningen of impressies per maand. De CTR (Click Through Ratio) verschilt natuurlijk per soort advertentie en de periode van het jaar. In het algemeen kunnen we stellen dat de CTR varieert tussen de 0,10% en de 0,42%. Het aantal daadwerkelijke kliks dat u per advertentie per maand mag verwachten kan dus oplopen tot wel 600. Daarmee is de prijs/prestatie verhouding goed en scoort het blog goed onder zakelijke adverteerders.

Statistieken
Alle advertenties op Eenvoudig Leven worden via een professioneel advertentie programma geleverd. Met dit programma zijn wij in staat op aanvraag alle mogelijke statistieken te leveren over het verloop van uw campagne.

Voorwaarde voor plaatsing advertentie
Voorwaarde voor plaatsing van de advertentie is dat de inhoud van de advertentie, de opdrachtgever en het doel past binnen de Eenvoudig Leven context, zulks ter beoordeling van Eenvoudig Leven. Advertenties mogen door Eenvoudig Leven zonder opgave van reden worden geweigerd. Opdrachten tot adverteren kunnen worden verstrekt via eenvoudigleven@gmail.com

Advertorial – Extra aandacht
Om het adverteren op het blog Eenvoudig Leven een extra impuls te geven wordt iedere eerste opdracht voorzien van een advertorial over de producten of diensten van de advertentie.

Als u wilt bestellen of vragen hebt, kunt u e-mailen met Willem Luijk op eenvoudigleven@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Het Eenvoudig Leven Team

P.S. Zorgt u dat de koffie klaar staat en dat de stoep is aangeveegd als al die nieuwe klanten komen?