donderdag 11 juni 2015

Advertorial

Deze maand is er weer een nieuwe adverteerder op mijn blog. En zoals gebruikelijk, wil ik deze adverteerder in een advertorial onder de aandacht brengen.

Varifashion4kids

Misschien heeft u de banner met de vrolijke kleurtjes al gezien. De banner van Varifashion4kids! Varifashion4kids is een webwinkel, waar u terecht kunt voor leuke, betaalbare (merk)kleding voor actieve kinderen.

Anja Vink heeft samen met haar buurvrouw in 2012 deze webwinkel opgezet. Al snel bleek, dat er héél wat meer tijd in ging zitten, dan ze van tevoren hadden bedacht. De zaken gingen zó goed, dat de vrouwen er elke week minstens 20 uur mee bezig waren. Dat werd de buurvrouw teveel. Want het moest dan toch allemaal naast het gezin met (jonge) kinderen gebeuren.

Zo kwam het dan 1 januari 2015 Varifashion4kids helemaal van Anja werd. Zij heeft zich vol overgave op haar werk gestort.

Om zich te onderscheiden heeft ze 'service' als hoogste prioriteit gesteld. Dat houdt in, dat Anja probeert om bestellingen nog dezelfde dag de deur uit te doen. Verder is retourneren of ruilen geen enkel probleem. En de verzendkosten zijn lekker laag: 3,95 voor bestellingen tot 50,00. Daarboven zelfs gratis. Dat klinkt goed!

Om Varifashion4kids meer bekendheid te geven, staat Anja ook regelmatig op markten en braderieën. Zo zal zij komend najaar ook aanwezig zijn op de Familiedagen in Gorinchem.

Daarnaast geeft Anja ook thuisparty's in een straal van 1 uur autorijden rond Lisse. Zo'n thuisparty zit heel eenvoudig in elkaar. U zorgt voor een huiskamer vol familie en vriendinnen (en voor koffie ;-)) en Anja neemt haar collectie mee. Iedereen kan op het gemakje kijken of er wat bij zit. Ook na een thuisparty is ruilen geen punt. Dat kan zelfs tot twee weken na aankoop.

Afijn. Genoeg verteld om u nieuwsgierig te maken, denk ik. Tijd om maar eens een kijkje te nemen in Anja's leuke webwinkel! Voor lezers van deze blog is er deze maand 10% korting op al uw aankopen. Vult u daarvoor de kortingscode eljuni in.


Knulst Houten Vloeren

Ook de banner van Knulst Houten Vloeren draait weer mee. Knulst Houten Vloeren is (ook hier) een begrip!

Bij Knulst moet u zijn voor wèlke houten vloer u ook maar wilt en in wèlke prijsklasse dan ook.  Er is een geweldige keuze. U kunt thuis, vanuit uw luie stoel, op uw gemakje een vloer uitzoeken. Op de website vindt u alle informatie die daarbij voor u van belang is. Het is ook leuk om een kijkje te nemen op de pagina met 'Referenties'. Daar kunt u zien hoe zo'n vloer dan uiteindelijk bij de klant erbij ligt.

Inspiratie haalt u ook uit het gratis Inspiratie Magazine wat u kunt opvragen. Een magazine doorbladeren geeft toch altijd nèt een ander beeld en gevoel, dan alles alleen maar op een beeldscherm bekijken. Even het formulier invullen en het magazine komt per kerende post naar u toe.

Geeft u er de voorkeur aan om de winkel te bezoeken? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Knulst Houten Vloeren is gevestigd in Nunspeet en is zeker een rit(je) waard!