vrijdag 1 april 2011

Advertorial

Voordat ik verder schrijf over vla en andere lekkere zelf te maken toetjes is het eerst tijd voor de maandelijkse advertorial. Ook deze maand verwelkomen we weer een nieuwe adverteerder: Borduurderij 't Schaertje. Jacoline van Borduurderij 't Schaertje is met recht een duizendpoot. Dat zie je meteen als je haar webwinkel bekijkt. Je kunt het zo niet bedenken, of bij Jacoline kun je terecht voor een heel persoonlijk kadootje. Met haar creativiteit én haar geweldige borduurmachine kun je werkelijk alle kanten op. Van een zakdoek tot een rugzak, van een badlaken tot een babycape, álles is naar wens te voorzien van een mooi borduursel. Jacoline heeft een enorme collectie borduursels waaruit je kunt kiezen en ook een indrukwekkend aantal kleuren garen. En wat is er leuker, om een gepersonaliseerd kadootje weg te geven? Een naam ergens op, een pakkende tekst. Of het nu gaat om een kraamkadootje, jubileumgeschenk of herinnering, het kan allemaal.
Ook zakelijke klanten kunnen bij Borduurderij 't Schaertje terecht om bijvoorbeeld een logo op bedrijfskleding te laten borduren, bedrukken of inweven.

Een andere nieuwe adverteerder is: www.mijntuinpot.nl. Arie, de jonge eigenaar van deze webshop, verkoopt prachtige merk-tuinpotten van Grandelight tegen zeer scherpe prijzen. Als je wilt investeren in tuinpotten die niet roesten of verweren en waar je maar liefst 3 jaar garantie op krijgt, dan ben je bij Arie op het juiste adres. En natuurlijk is het nu ook de perfecte tijd van het jaar om lekker aan de slag te gaan met het vullen van bakken! Zelf heb ik ook een set bakken bij Arie vandaan. En nee, die komen niet (onzichtbaar) op het dakterras bij de gerecyclede olieblikken :-). Die krijgen een prachtig plaatsje op het terras! Bij mijntuinpot.nl kun je trouwens ook terecht voor exclusieve tuinbeelden.

Een terugkerende adverteerder die ik ook even noemen wil is www.keeskaart.nl. Meer dan eens krijg ik de vraag in mijn mailbox: Waar kan ik die kaartenshop ook alweer vinden? Het is dan ook erg prettig winkelen bij Kees Kaart! Erg veel keuze en tegen een scherpe prijs. Ideaal voor de mensen die altijd zo trouw kaartjes sturen!