zaterdag 19 oktober 2013

Advertorial

Deze maand zijn er weer twee nieuwe adverteerders op mijn blog, die ik graag aan u wil voorstellen. Het zijn twee bijzondere verhalen, dus ga er maar even voor zitten ;-).

De eerste nieuwe adverteerder is Jacquelien Koopman die adverteert met haar prachtige blog: Fijn Wonen. Misschien heeft u al op de banner geklikt en bent u al een kijkje wezen nemen. Grote kans dat u net zo aangenaam verrast was als ik, toen ik dit blog voor het eerst zag. Als ik woorden moet geven aan dit blog dan komt er in mij op: Rust, Eenvoud, Vrolijkheid, Opgeruimd, Grapjes, Hergebruik.

Wat nu zo leuk is, is dat die woorden nu juist staan voor het bedrijf achter de blog. De blog Fijn Wonen is namelijk gerelateerd aan Binnenkant. Bij Binnenkant, of liever: bij Jacquelien, kunt u terecht voor alles wat met Fijn Wonen te maken heeft.

Jacquelien is opruimcoach. En opruimen is toch wel dé basis voor fijn wonen. Wanneer het rommelig is in je huis, is het meestal ook rommelig in je hoofd. Je kunt dan niet genieten van rust en schoonheid.

Sommige mensen zijn van nature opgeruimd (letterlijk en figuurlijk). Maar voor veel mensen geldt, dat ze er echt moeite voor moeten doen om hun huis en hun leven opgeruimd te houden. Dat is ook niet zo raar als je bedenkt wat er hedentendage allemaal van je verwacht wordt. Het is dan fijn dat er mensen zijn zoals Jacquelien. Zij kan je helpen om je huis(houden) te organiseren en te structureren. Om alles op te ruimen en ook opgeruimd te houden. Niet alleen je directe leefomgeving, maar bijvoorbeeld ook je administratie. Binnenkant biedt hiervoor cursussen aan, maar Jacquelien kan ook persoonlijk naar u toe komen. Net wat nodig is. Net wat u wilt.

Fijn Wonen heeft echter niet alleen te maken met 'opgeruimd wonen', maar ook met 'schoonheid'. Ook hiervoor geldt dat sommige mensen altijd precies weten wat bij elkaar past. Die kopen altijd precies de juiste accessoire. Die kiezen precies de goede kleur verf. Zij weten van hun huis echt een plaatje te maken. Maar veel mensen weten niet goed hoe ze zoiets moeten aanpakken. Jacquelien is Binnenhuisarchitecte en zij kan u helpen. Het maakt niet uit of het gaat om de inrichting van een heel huis, of alleen adviezen voor het verbouwen van een keuken. Alles is mogelijk.

Als derde pijler voor Fijn Wonen is daar ook nog de portemonnee. We kunnen namelijk een perfect opgeruimd en mooi ingericht huis hebben, als onze financiën een rommeltje zijn, dan kunnen we er niet van genieten. Binnenkant kan helpen bij het ordenen van de financiën, zodat er inzicht ontstaat. Jacquelien ontwierp daarvoor de cursus 'Vrolijk Besparen'.

Opruimen, Schoonheid en Besparen zijn de drie thema's die je op de blog Fijn Wonen op een frisse manier tegenkomt. Ga er eens lekker lezen (en kijken!) en wordt gratis volger om niets meer te missen. En als u de 'klik' voelt en behoefte heeft aan meer informatie, een cursus, of advies, neem dan contact op met Binnenkant!

De tweede nieuwe adverteerder is ook een bijzonder verhaal. Het gaat hier namelijk om iets wat nog níet bestond: een christelijk meidenblad! Belle is de naam.

Belle is het meidenmagazine wat voortkomt uit de website Huis van Belle. Online was er dus al van alles te lezen, te bekijken en te doen voor christelijke tienermeiden. Maar een blad, een écht meidenblad, dát was er nog niet.

Ik heb het eerste nummer ontvangen en bekeken en WOW! wat ziet het er allemaal prachtig, fleurig en kleurig uit. Echt klasse om zoiets op poten te zetten. Daar moet je behalve een flinke dosis durf ook een flinke dosis kennis voor hebben. Kennis van vormgeving, kennis van de markt en vooral: gevoel voor tienermeiden.

In het eerste nummer, dat eind augustus uitkwam, kun je o.a. lezen over:

-Hoe hou je stille tijd?
-Septemberissues zoals: help, mijn haar is een mess na 17 kilometer fietsen!
-Heftige verhalen van meiden: ik werd gepest
-Beste vriendinnen die vertellen over hun vriendschap
-Alles over de eerste zoen (of je hem nou al hebt gehad of niet)
-Interview met 'zeilmeisje' Laura Dekker
-Schrijfwedstrijd met Dorien Oranje
-Het favo recept van Trinity!
-Extraatje: complimentenkaartjes voor in de agenda

Je ziet: de onderwerpen zijn divers. Alles komt aan bod. Als je online een kleine blik in het blad wilt werpen kan dat hier.
Het blad kun je los kopen bij de christelijke boekhandel. Het kost 4,95. Het eerste nummer kun je ook per post laten bezorgen. Je betaalt dan geen verzendkosten.
Weet je meteen al: dit blad is echt iets voor mij? Neem dan een abonnement. Belle komt één keer per drie maanden uit. Je kunt een abonnement nemen voor drie nummers. Dat kost dan 12,95. Voor dat geld krijg je ook nog eens bij elk nummer een klein kadootje waardoor je je mooier gaat voelen :-). En voor dat bedrag is het natuurlijk ook een leuk idee om iemand een Belle-abonnement kado te doen.

Dat waren dan de twee nieuwe adverteerders. Maar natuurlijk beveel ik ook de andere adverteerders van harte aan.
Bouwmarkttotaal, de online bouwmarkt. Ideaal om 'grote dingen' bij je thuis te laten bezorgen.
Alles Met Korting, om geen aanbieding meer te missen én met een leuk forum
Limovlees, de online vleesboerderij waar u eerlijk en gezond vlees zonder e-nummers kunt bestellen
Schatten van de Zee voor prachtige, veelal handgemaakte, sieraden
Cuisine d'Oc die uw bestaande keuken hergebruikt en er iets compleet nieuws van maakt
Brouwmarkt waar je alles kunt kopen om zelf bier te brouwen, wijn te maken, te wecken, kaas te maken en nog veel meer!