woensdag 2 september 2009

Warm aanbevolen!

Vandaag verwelkomen wij de eerste adverteerders op dit blog. Ik wil ze van harte bij mijn lezers aanbevelen.

Opgeruimd Organizing  is opgericht door Yvonne de Bruin. Zij weet álles van opruimen en organiseren. Ik denk, dat iedereen wel weet, dat een opgeruimd huis of kantoor vanzelf zorgt voor een opgeruimd hoofd. Veel mensen hebben moeite met opruimen of opgeruimd houden. Deze mensen kunnen vast veel opsteken van de tips, adviezen of cursussen van Yvonne.
Ik heb zelf anderhalf jaar geleden een organizer ingehuurd voor onze Dirk. Hij heeft het syndroom van Asperger en heeft (nog meer dan andere mensen) grote behoefte aan structuur. Alleen lukte het hem niet goed om structuur aan te brengen in zijn kamer. Onder aansturing van de organizer heeft Dirk zijn kamer he-le-maal opgeruimd. Ook kreeg hij veel tips en aanwijzingen om voortaan zijn kamer, kasten en buro netjes te maken en te houden. Nog steeds heeft hij daar plezier van. Als hij opruimt, doet hij alsof de organizer over zijn schouders meekijkt. Hoewel hij eerst behoorlijk boos was, dat ik die organizer voor hem had ingehuurd, was hij er al snel heel blij mee. Daarom is het ook, dat ik een vriendin met adhd van harte een organizer heb aanbevolen.
Natuurlijk hoef je geen bijzondere aandoening te hebben om een organizer in te huren. Voor iedereen bij wie de rommel thuis, op het werk, in de administratie of waar dan ook, teveel wordt, is een organizer een uitstekend idee. Yvonne is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Dat waarborgt dat ze alles wat ze tegenkomt vertrouwelijk houdt.

De andere advertentie is van . De Merelaar is het vakantiehuisje van Albert en Nelleke. Voor iedereen die nét zo dol is op de polder als ik, is dit huisje een droom. De Merelaar staat in het heerlijk rustige en ruime Zeeuws-Vlaanderen. De Merelaar is aangepast aan minder validen en is geschikt voor gezinnen tot 7 personen. Wat jammer, dat we er niet in passen! Ik heb zitten likkebaarden bij het bekijken van de website.