maandag 25 mei 2015

Advertorial - Aktie bij Bellebien

Hoewel ik advertorials doorgaans aan het begin van de maand plaats, maak ik vandaag een uitzondering. Lisette van Bellebien vroeg me, om op deze blog haar 'Geen Verzendkosten-actie' onder de aandacht te brengen.

Bellebien is één van mijn favoriete webwinkels en Lisette is gewoon een aardige, lieve vrouw. Dusss... :-))

Voor mensen die Bellebien nog niet kennen (zijn die mensen er dan?): ga maar eens fijn snuffelen in deze webwinkel met de allermooiste collectie linnengoed. Linnengoed waar iets bijzonders mee is. Uiteraard hebben we het dan over goede kwaliteit. Maar daarnaast hebben we het ook over bijvoorbeeld historische dessins, zoals de pompdoekcollectie. Of over de afwijkende maten: tafellakens naar wens voor u gemaakt. Of over unieke verkrijgbaarheid, zoals de Provencaalse tafelkleden, rechtstreeks geïmporteerd (als enige in Nederland!).

En met de zomer in het vooruitzicht, zijn producten als zomerspreien in 14 kleuren, of Turkse Hamamstrandlakens natuurlijk om van te dromen.

Nou ja, kijkt en leest u zelf maar.

Om het 11-jarig bestaan te vieren is er nu de Geen Verzendkosten-actie. De actie duurt tot en met 31 mei!

En nu we toch in de advertorial-modus zitten:

Leendert is ijverig aan het mini-biebs timmeren. En laat er nu vanavond bij NOS.nl een nieuwsitem zijn over (mini)-biebs! Er blijken er volgens het bericht al 450 in Nederland te zijn. De mevrouw voor wie Leendert z'n eerste mini-bieb timmerde, liet me weten, dat de mini-bieb aan haar gevel echt een succes is. Hoe cool is dat?

Leendert heeft er daarom een zomeractie van gemaakt:

Zomeraanbieding (tot 21 juni)
Minibieb compleet (gelakt in twee kleuren naar keuze) van 179,00 voor 149,00 euro
Minibieb ongelakt nu: 99,00 euro

Ook enthousiast? Mail Leendert: leeny@hotmail.nl