maandag 9 juli 2012

Advertorial

Ook deze maand zijn er weer twee nieuwe adverteerders bij gekomen. En, zoals dat de gewoonte is,zet ik  deze adverteerders graag even in het zonnetje.

De eerste nieuwe adverteerder is Alleslief.nl. Alleslief is een webwinkel voor exclusieve babyspullen en wordt gerund door de vrouw van een collega van Willem. Toen ik de eerste keer op de website ging kijken dacht ik: ¨Pff, wat mooi en luxe allemaal! Is dat wel iets om mee op Eenvoudig Leven te adverteren?¨ Ik ben het zelf allemaal niet zo mooi en hip gewend geweest. Van onze eerste tot en met onze tiende baby hebben we het altijd met tweedehands spulletjes gedaan. Alleen de box heb ik ooit nieuw gekocht en die is 10 kinderen lang meegegaan. En toen Maria geboren is (onze achtste) hebben we van het geld dat we kregen twee Stokke kinderstoelen gekocht. Een aanschaf die het geld meer dan waard was. De stoelen worden nu nog steeds gebruikt.
Maar goed, ik ging me verdiepen in de merken die Alleslief voert en begreep toen het unieke van de producten en ook waarom die juist goed samengaan met Eenvoudig Leven. Zo zijn de producten van het merk KipKep speciaal ontworpen dóór jonge ouders, vóór jonge ouders. En dat is te merken. De producten zijn niet alleen maar heel mooi. Ze zijn vooral ook heel functioneel! Het zijn producten die je met veel plezier gaat gebruiken en die je ook graag kado doet aan jonge ouders.
De absolute topper is de KipKep Blenker. De Blenker is een unieke droogdoek. Het idee kwam van ouders die  hydrofielluiers bleven gebruiken om hun kindje af te drogen. Iedere ouder weet wel hoe heerlijk die luiers afdrogen, doordat ze zo fijn vocht opnemen en zo dun en soepel zijn, dat je ook lastige plekjes goed droogt. De Blenker is net zo´n praktische droogdoek als de hydrofielluier, alleen met een goed formaat en in prachtige kleuren. De Blenker Kid is van het formaat 170 bij 100 cm. Deze doek mocht ik testen en ja, hij is fantastisch! Hij is zelfs groot genoeg voor een volwassene. Het bijzondere is, dat deze doek niet alleen goed vocht opneemt, maar ook, dat hij weer heel snel droog is. Als je hem na gebruik meteen uithangt kun je hem een volgende keer gerust nog eens gebruiken. Dat scheelt dan weer in de was. Mijn doek gaat in elk geval ook mee op vakantie, want hij neemt weinig ruimte in en is gewoon super praktisch. De doek is in 7 prachtige kleuren verkrijgbaar. En iedereen die weet dat ik een linnengoedtic heb zal begrijpen, dat ik echt zit te kwijlen bij zoiets moois :-). Ik zie er zó een stapeltje van in de kast liggen, de bijpassende washandjes ernaast...
Behalve de KipKep doeken zag ik nog heel veel ander moois en unieks op de website van AllesLief, zoals bijvoorbeeld de (borst)voedingsdoek. Ga er zelf maar eens een kijkje nemen. Als je een bestelling plaatst en bij kortingscode EL2012 intikt, krijg je 10 % korting op KipKep-producten!

De tweede nieuwe adverteerder is Kampeerboerderij Mol in Kerkwerve. Het grappige is, dat ik Marco en Saskia van de kampeerboerderij niet ken, maar wél op hun camping ben geweest :-). Dat was vorig jaar toen de vader van Hans zijn vriend zijn voet brak en niet meer kon autorijden. We hebben de familie toen van deze camping opgehaald.
Ik heb het dus met eigen ogen gezien hoe heerlijk die kampeerboerderij in het Zeeuwse platteland ligt. Het lijkt me daar een fijne plaats om helemaal op rust te komen. De camping is schoon en groen en de kinderen genoten erg van de speeltoestellen en de dieren. De hangbuikzwijntjes en de dikke pony waren favoriet!
Er is een nieuwe groepsruimte, zodat deze camping ook bij uitstek geschikt is voor een familie- of vriendenweekend. Behalve dat je er terecht kunt met je tent, caravan of camper, is het ook mogelijk een chalet of stacaravan te huren. En als je het jezelf helemaal gemakkelijk wilt maken, dan huur je het volledig ingerichte tweepersoonsappartementje. Ook deze adverteerder van harte aanbevolen!