maandag 16 juli 2012

Hap Snap 3

En dan waren er de feestjes. In de eerste week van juli hadden we twee jarigen. Leendert werd 16 en Koos werd 12. Allebei wilden ze een vriendenfeestje geven en wat is er dan leuker dan barbecuën? Zodoende hadden we op vrijdagavond een barbecuefeestje met jongelui uit de vriendengroep van Leendert en Frans (zijn vriend, die ook meteen zijn verjaardag vierde).


en op zaterdagavond een barbecuefeestje met groep 8-ers.

Op vrijdagavond is het droog gebleven. En het chillen was avondvullend. Het was leuk om al die jongens en meiden eens mee te maken.

Zaterdag was er voor mij meer werk aan de winkel. Het begon al ´s middags met familiebezoek voor de beide jarigen. Daar moest natuurlijk voor gebakken worden. Ik bakte twee appeltaarten en een flinke voorraad cupcakes.Het was gezellig druk. Vanwege dreigende regen hadden de mannen een zeil gespannen. Dat heeft zijn dienst wel bewezen. Vooral ´s avonds met de bbq heeft het compleet gekletterd. Maar we zaten fijn droog en koud was het niet.
Toen het familiebezoek voor het grootste deel weg was hebben we met de jongens en meisjes uit Koos zijn klas lekker gesmikkeld en daarna was er nog tijd genoeg voor een paar delen van de prachtige film ´Life´. 


Vanwege de regen bleven de kinderen nog wat hangen tot het toch écht tijd was om naar huis te gaan. Koos zijn laatste basisschoolfeestje was een feit. En hij heeft zijn felbegeerde mobieltje. Ook niet onbelangrijk ;-).