donderdag 7 maart 2013

Advertorial

Ook in de maand maart verwelkomen wij weer een nieuwe adverteerder: www.sfeertent.nl Sfeertent is het ideale adres voor iedereen die best weleens wil kamperen, maar niet wil afzien. Comfortabel kamperen dus. De tent staat voor je klaar en is bijzonder sfeervol en zeer compleet ingericht. Van heerlijke bedden tot een badkamer met toilet en wastafel en op één locatie zelfs ook een douche. Er is een compleet ingerichte keuken. Bang zijn voor kou hoeft ook al niet, want er is een gaskachel in de tent. En is het mooi weer, dan geniet je vast van de loungestoelen op de veranda.
Je hoeft eigenlijk niets van huis mee te nemen dan je kleding, want zelfs voor het bedlinnen kan worden gezorgd.
De tenten bieden plaats aan 6 volwassenen en een kind (tot 2 jaar). Bovendien kan er nog een tweepersoonstentje bijgeplaatst worden.
U vindt de tenten op camping Klein Emelaar (bij de Kroondomeinen van Paleis het Loo) en op camping De Meistershof in Drente.
(Op beide campings wordt de zondagsrust gerespecteerd, wat inhoudt dat de receptie/winkels gesloten zijn ern er op zondag geen aankomst of vertrek mogelijk is.)

Ik kan niet uit eigen ervaring vertellen hoe het camperen bij sfeertent bevalt. Maar wie weet komt er nog eens van om zo´n tent uit te proberen. Willem houdt totaal niet van kamperen, maar dit is natuurlijk heel iets anders ;-). In elk geval staat de score die campeerders tot nu toe gaven voor Klein Emelaar op een 8,5 en voor De Meistershof zelfs op een 8,9!

Kijk maar eens op je gemakje rond op de site van sfeertent. Mogelijk zit je dan net zo de likkebaarden als ik :-)

Graag noem ik ook onze overige adverteerders:

www.limovlees.nl voor (h)eerlijk rundvlees van eigen Limosin koeien, maar ook voor lam en kip
www.brouwmarkt.nl voor alles op het gebied van bier brouwen, wijn maken, wecken en nog veel meer
Schatten van de zee voor prachtige, handgemaakte sieraden
www.alleslief.nl voor prachtige spullen voor de baby, ontworpen door/voor ouders. Met 10% korting met code EL2013
www.astevia.nl voor kwaliteits steviaproducten. Korting met code EENVOUDIG

Als laatste wil ik nog de steigerhouten meubels van Leendert noemen. Inmiddels timmert Willem trouwens ook dapper mee :-). Hij maakt ook de werktekeningen. Ook in februari gingen er weer nieuw ontworpen meubels de deur uit. O.a. een mooie multimediakast. We hebben hem de naam Pleesteesjun gegeven. Hier staat hij nog bij ons in de kamer, maar inmiddels heeft hij een plekje in de Betuwe:

De inmiddels bekende bankjes zijn weer (beperkt) op voorraad. De prijzen zijn afhaalprijzen, maar in overleg kan er ook bezorgd worden. Klik op de afbeelding om te vergroten.


Foto´s van deze bankjes heb ik ook:
Leeny
en

Leeny mini

Er is nóg een variant. Dat is de Leeny mini, maar dan half zo lang. Dat model heet Lief Klein Krukje.

En met het voorjaar in het hoofd show ik graag de tafel die vannacht van de tekentafel (nou ja, uit de laptop dan) rolde:Er wordt geleverd op volgorde van bestelling. Informatie via Leendert@Luijk.nl