vrijdag 8 maart 2013

Alle kortingscodes bij de hand!

Dit is een speciaal bericht voor mensen die niet houden van funshoppen, maar hun grote(re) aankopen liever zorgvuldig plannen. En dan natuurlijk liefst met een goede korting!

Als je plannen hebt voor het boeken van je vakantie of voor het kopen van kleding, schoenen, huisraad, boeken of wat dan ook, kijk dan eerst op www.vouchercode.nl Op deze site vind je kortingscodes van teveel om op te noemen.

Het handige van deze site is, dat je heel gemakkelijk kunt zoeken. Wil je bijvoorbeeld gaan shoppen bij V&D, dan kijk je even bij webshops onder de ´v´. Je vindt daar V&D en ziet in één oogopslag, dat daar tot vandaag o.a. de jassen met korting te verkrijgen zijn.
Koop je graag iets van een bepaald merk, dan zoek je onder ´merken´ naar jouw favoriete merk en je kijkt of er een kortingsactie geldt. Stuit je al speurend op een voor jouw onbekende (web)shop, dan kijk je bij de reviews hoe dat bedrijf beoordeeld is.

Zet deze site gewoon even bij je favorieten en check hem voordat je een aankoop doet.
Ben je iemand die zoiets snel vergeet? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je wordt zo regelmatig op de hoogte gehouden van allerlei leuke acties.

En voor wie toch liever zonder plan winkelt en zich graag laat verrassen, is er de mogelijkheid om elke dag de beste kortingscode via Twitter te ontvangen.