dinsdag 27 december 2016

The day after...

Vanmorgen ben ik vroeg naar AH gegaan, om te kijken of er afgeprijsd (kerst)vlees lag. En jawel! Ik heb lekker kunnen scoren met 50% korting.Varkensfiletrollades, nu 4,00 euro de kilo. Rundergehakt nu 2,50 de kilo. En Iers Rundvlees (riblappen) nu 4,75 de kilo. Ik vond zelfs nog een pakje boter met korting. Dat was een leuk begin van de dag.

Verder verliep de dag helaas nogal suf. Maria moest voor onderzoekjes naar het ziekenhuis en dat liep behoorlijk uit. We zijn viereneenhalf uur bezig gehouden. Wel fijn, dat er van alles op 1 dag ingepland kon worden!! Dat maak je vaak genoeg anders mee. Het was dus uiteindelijk niet erg, dat het zo lang duurde.

Willem was ook meegegaan, want die heeft deze week vrij. We hebben er maar een beetje een feestje van gemaakt door tussendemiddag lekker even in het restaurantje neer te zijgen. Wat kan een simpele kop citrusthee dan heerlijk zijn!

Morgen hopen Willem en Jan al vroeg van huis te gaan. Ze gaan weer drie dagen Pieterpad-lopen. Ze willen beginnen in Gasteren en dan afzakken naar Coevorden. Als ze net zulk mooi weer treffen als vandaag, dan boffen ze.

Ik wil morgen eerst eens lekker gaan huishouden. Dat is er vandaag bij in geschoten. En dan ´s middags iets leuks doen met Henk. Want die schoot er vandaag ook een beetje bij in ;-)