dinsdag 27 mei 2014

Advertorial

Bellebien
De maand mei ging al bijna voorbij en er was geen advertorial geplaatst. Nu op de valreep dan. Want in deze laatste week van mei, mogen alle lezers van Eenvoudig Leven gebruik maken van de actie bij Bellebien en betalen geen verzendkosten op hun bestelling! Als dat geen leuke actie is!

Pompdoek
Bellebien behoeft nauwelijks introductie. Wie 'Bellebien' zegt, zegt 'pompdoek'. Ken je Bellebien en de pompdoek nog niet? Dan zal ik je er snel iets over vertellen. Een pompdoek -de naam zegt het al- is de doek die vroeger naast de pomp hing om er je handen, gezicht en nog veel meer mee af te drogen. Je weet wel, gewoon met het hele gezin één doek delen! De pompdoek was van geweven stof in de traditionele, oer-Hollandse ruit. Zo:



Bellebien liet deze pompdoeken opnieuw weven in één van oudste weverijen van Nederland. In prachtige kleuren en in een heel goed kwaliteit. Al snel werd de pompdoek hét succesnummer van Bellebien. De pompdoek heeft zo'n gezellige, landelijke uitstraling. Daarom bedacht Lisette, van Bellebien, dat er wel meer leuks van die gezellige ruit gemaakt kon worden: er zijn nu ook pompdoek-schorten en pompdoek-tafelkleden leverbaar. Neem maar eens een kijkje op de website, waar trouwens nog veel meer mooi textiel te vinden is.

Geen-verzendkosten-actie
Wilt u gebruik maken van de 'geen-verzendkosten-actie'? Ga dan als volgt te werk bij het plaatsen van een bestelling:

Op het bestelformulier kunt u de verzendmethode op 'gratis-verzenden-voor-klanten' zetten.
De verzendkosten worden dan op 0,00 euro gezet op het bestelformulier. Dit geldt helaas niet voor
bestellingen die naar het buitenland verzonden moeten worden. Deze actie geldt t/m zaterdag 31 mei

Van harte aanbevolen!