donderdag 16 juni 2016

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.


1) Gezinsenergie
Een terugkerende adverteerder op deze blog is: Gezinsenergie.nl.
Gezinsenergie is een collectief om voordelig energie in te kopen. Zelf ben ik al enige jaren deelnemer van Gezinsenergie en ik vertel graag over mijn positieve ervaringen.

Voordelig gas en voordelige electriciteit. Wie wil dat nu niet? Vroeger was er niets te kiezen en was je ´veroordeeld´ tot de plaatselijke aanbieder. Prijzen stonden vast. 

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen, die elk jaar shoppen en voor de voordeligste aanbieder gaan. Toch kunnen er nog weleens addertjes onder het gras zitten, als u zich enkel laat leiden door zogenaamde vergelijkingssites. Daarom is het wèl zo gemakkelijk, als u iemand anders laat uit zoeken wat in uw situatie de beste aanbieder is. De mensen van Gezinsenergie zoeken het graag voor u uit. Zij kijken daarbij naar uw huidige verbruik van zowel gas als electriciteit en zoeken op basis van die gegevens de beste keuze voor u uit. Verbruikt u bijvoorbeeld nauwelijks gas, dan zoeken ze een aanbieder die juist met het electiciteitstarief lekker laag zit en mag het gas best een centje duurder zijn. Per saldo bent u dan toch voordeliger uit. Ze houden verder ook rekening met bijvoorbeeld de maandelijks terugkerende vastrechtkosten.

Gezinsenergie doet na dat onderzoek een vrijblijvend aanbod. U wordt voorgerekend hoeveel u gaat besparen. 

Gezinsenergie heeft inmiddels bijna 10.000 deelnemers! Dat maakt dat ze steeds betere prijzen bij de energiemaatschappijen kunnen bedingen en zorgt voor steeds meer voordeel.

Gezinsenergie biedt méér
Gezinsenergie biedt vele voordelen. Om er enkele te noemen:
- Als u besluit om deelnemer te worden, regelt Gezinsenergie volledig en kosteloos de overstap
- Ruim voordat de contractperiode afloopt neemt Gezinsenergie contact met u op om samen met u te kijken wat voor een nieuwe contractperiode voor u de beste aanbieding is
- Er zijn regelmatig leuke acties, waaraan u gratis of met korting kunt deelnemen. Zo hebben wij al eens kaartjes kado gekregen voor een concert en scoorde ik onlangs gratis kaartjes voor een binnenspeeltuin
- Breng je een nieuwe deelnemer aan, dan levert jou dat een mooi kado op. Op deze manier verdienden wij ooit een gezinsjaarabonnement op Blijdorp!
- Als deelnemer aan Gezinsenergie kun je voordelig aankopen doen in de Gezinsenergieshop
- Als deelnemer steunt u automatisch het goede doel in Burkina Faso

Nieuwsgierig?
Bent u nieuwsgierig geworden naar uw voordeel als u zich aansluit bij Gezinsenergie? Laat het vrijblijvend voor u uit rekenen en meld u aan.

2) Schuifwandgigant
Ronald en zijn team verkoopt al meer dan 20 jaar kasten en schuifwanden vanuit een showroom in Zeeland. Langzaam maar zeker (of misschien wel snel en zeker!) kwam de opmars van online kopen. Sceptici wisten te vertellen, dat dat alleen voor bepaalde producten zou gaan werken. Maar inmiddels kan nagenoeg alles online gekocht worden. Heerlijk vanuit uw luie stoel.

Uniek
Ronald heeft lang gezocht naar een manier op het hele aankoopproces van schuifwanden op maat in een webwinkel gevangen te krijgen. En dat is gelukt! Geheel digitaal, zonder opdringerige verkopers, in uw eigen tempo én op uw eigen tijdstip is het nu mogelijk om bij Schuifwandgigant uw schuifwand samen te stellen, uit te kiezen en te bestellen! Dit is echt uniek!

Hoe?
Hoe gaat dat dan in z´n werk? Heel eenvoudig: U meet de ruimte op waar u een schuifwand wilt plaatsen. U kiest een kleur en vult het bestelformulier in. Daarna krijgt u meteen de totaalprijs te zien. Na aanbetaling van 25% van het bedrag, gaat de Schuifwandgigant voor u aan de slag om alles op maat te maken. Eén dag na uw bestelling is de leverdatum al bekend. Reken op ongeveer twee weken voordat uw bestelling gereed is. U krijgt 1 dag voor de aflevering bericht, dat uw bestelling geleverd gaat worden en hoe laat dat ongeveer gaat zijn. U hoeft er dus niet een hele dag voor thuis te blijven wachten. Alles wordt keurig op maat aangeleverd, zodat het monteren geen verrassingen met zich mee zal brengen. Het is echt een kwestie van: gewoon alles in elkaar zetten.

In onderstaand instructiefimpje wordt het bestelproces duidelijk uitgelegd.


Twijfels?
So far, so good. Misschien heeft u toch nog twijfels? Dat kan ik me zo voorstellen. Ik zou bijvoorbeeld mijn twijfels hebben over mijn meetkunsten. Want wat, als ik het nu een verkeerd zou opmeten?
Ronald neemt die twijfels weg. Schuifwandgigant bestaat nu drie jaar en in al die jaren is er nog nooit een meetprobleem geweest! Bovendien mag je altijd bellen, ook ´s avonds. Kijk, dat is nog eens service. Er zijn dan ook alleen maar tevreden klanten. 

Waarom zou u bij de Schuifwandgigant kopen?
Omdat u zelf meet en zelf plaatst, kan Schuifwandgigant u een scherpe prijs bieden. Die prijs is zó scherp, dat u zelfs ´Laagste Prijs Garantie´ heeft. U krijgt een kwaliteitsproduct met maar liefst 10 (en op sommige producten zelfs 15) jaar garantie. Vanaf 500 euro worden geen bezorgkosten berekend in Nederland en België.

Prijsvoorbeelden
Bent u nieuwsgierig hoeveel zo´n schuifwand gaat kosten? Hier volgen twee prijsvoorbeelden:

- 3 schuifdeuren (bijvoorbeeld voor in de bijkeuken) levert schuifwandgigant al voor 531 euro bij u thuis af
- 3 schuifdeuren met 3 kastinterieurs (bijvoorbeeld voor in de slaapkamer) levert schuifwandgigant al voor 861 euro bij u thuis af

Wat vinden anderen?
Lees hier recente klantenervaringen!

Bij dezen van harte aanbevolen!

3 en 4) Willem en Teunie :-))
Om de schoorsteen te kunnen blijven laten roken, verdienen Willem en ik graag een centje bij. Een éénmanssalaris verdwijnt nu eenmaal als sneeuw voor de zon met een koppel schoolgaande kinderen. Daarom hebben we allebei een eigen bedrijfje.

Ik wil software
Willem is een programmeur met jarenlang ervaring. Ooit werkte hij gedurende 15 jaar voor zichzelf. En inmiddels werkt hij alweer 13 1/2 jaar als Senior Programmeur bij BIS. Sinds eind vorig jaar is Willem voor een groot deel van zijn werktijd bij Verkoop geplaatst. Dit om ondersteunend te zijn bij de verkoop van de eigen software producten. Dit is iets wat hij ook wel graag doet. De klantencontacten zijn leuk en het is mooi om enthousiast te zijn over de producten waar je zelf aan (mee)gewerkt hebt.
Software maken blijft echt leuk en in de avonduren mag hij dan ook graag tot in de kleine uurtjes ´hacken´, zoals die mannen dat onder elkaar zeggen.

Heeft u maat-software nodig? Of een koppeling tussen twee softwarepakketten? Wilt u advies op dit gebied?  Neemt u dan contact op met Willem, via


Eenvoudiglevenshop.nl
En mijn eigen bedrijfje? Nou, dat is natuurlijk: 


Met elke maand weer nieuwe artikelen. 
Deze maand bijvoorbeeld:


En nog veel meer.