vrijdag 2 februari 2018

Laptoploos en workshops "Bak je eigen brood"

Ik ben al 3 weken laptoploos en dat is behoorlijk irritant! Het verklaart ook de radiostilte op mijn blog. Als ik wil bloggen, moet dat op Willem z'n computer. En dat gaat dus alleen overdag, als hij er zelf niet achter zit. Bovendien wordt die computer ook nog eens regelmatig gebruikt door Maaike, Jan en Henk. Je snapt het al: ik bungel gewoon ergens onderaan :-).

Maar vanmorgen kwam er een goed bericht binnen: mijn laptop wordt vandaag, gerepareerd en wel, weer bezorgd! Ik kijk er helemaal naar uit. De reparatie was best prijzig. Er moest een nieuw toetsenbord ingezet worden. Maar de laptop (een chromebook van Samsung) is verder nog helemaal goed. Dus prima. Wie weet gaat hij wel nóg eens 5 jaar mee :-).

Wat ik zojuist wel even op Willem z'n computer heb gedaan: de agenda voor de workshops "Bak je eigen brood" aangevuld. Een week of 2 geleden zette ik er al 5 workshops in, maar die 50 plaatsjes waren binnen een halve dag volgeboekt. Ik moest veel mensen teleurstellen en beloofde zo snel mogelijk nog wat workshops in te plannen. Met enige vertraging staan die nieuwe datums nu in de agenda. Er is plaats voor nog eens 40 mensen. Wie graag een plaatsje wil bemachtigen, doet er goed aan om zo snel mogelijk in te schrijven.

Dat gaat hier: http://www.supersaas.nl/schedule/eenvoudigleven/Broodbakken

DV volgende week gaat de eerste workshop weer van start. Ik kijk ernaar uit om weer veel mensen te leren hoe heerlijk (en hoe gemakkelijk) het is, om je eigen brood te bakken! Aan de andere kant vind ik het ook wel weer spannend: allemaal nieuwe mensen ontmoeten. Mensen die mij meestal volslagen onbekend zijn, maar die op hun beurt van alles van mij weten (soms na al bijna 10 jaar blog meelezen!).

Maar goed. We gaan er weer voor. Wees welkom! Ik zou best eens een kijkje willen nemen in al die keukens van mensen die de afgelopen jaren bij mij hebben leren brood bakken :-).