maandag 28 november 2022

Advertorial - en een leuke wedstrijd!

Spelregels

Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

(Wellicht ten overvloede: als ik buiten deze advertorials op mijn blog weleens een link plaats naar een winkel, evenement, of wat dan ook, dan zijn dat altijd onbetaalde links en heeft het niets met reclame te maken.)

In deze advertorial schrijf ik over een ´oude´ adverteerder met nieuwe producten. En ik geef informatie over een wel héél leuke wedstrijd!

Bellebien

Eerst dus een ´oude´ adverteerder met nieuwe producten. Bellebien behoeft, denk ik, nauwelijks introductie. Al sinds 2004 levert Lisette van Bellebien het prachtigste textiel. Zij werd vooral bekend door de hand- en theedoeken van pompdoekenstof in allerlei kleuren. Later kwamen er van die stof ook bijpassende schorten.


Bellebien is verder ook bekend vanwege de grote collectie tafelkleden, ook voor heel lange tafels en zelfs op maat te maken. En steeds is er weer een verrassende aanvulling op het mooie assortiment.

Het nieuwste artikel is een hit: Engelse wollen kruikenzakken (mét kruik), gemaakt van 50% wol en 50% gerecyclede wol. Wat een leuk product! Echt helemaal van nu: er is nagedacht over het ontwerp en er wordt gerecycled materiaal gebruikt bij de productie. En natuurlijk kan de verwarming lager, of uit, als je de kruik lekker op je schoot legt, achter je rug stopt, of je bed ermee verwarmt. Beetje buikpijn? Pak de kruik. Last van je nek? Leg de kruik ertegen. Puber die natgeregend thuiskomt uit school? Zet hem/haar met een beker warme chocolademelk en een kruik op de bank. Zoiets eenvoudigs als een warme kruik is gewoon soms net wat een mens nodig heeft. 

De kruikenzakken zijn allemaal uniek, omdat ze dus voor de helft van gerecyclede wol zijn gemaakt. Een uniek (eindejaars)kado wellicht?

LET OP: de kruiken zijn erg gewild. Het kan dus zijn, dat je even op je bestelling moet wachten. Neem zo nodig contact op met Lisette.

De kruiken vind je hier.

Een beetje in het verlengde van deze kruiken zijn de Engelse wollen plaids. Ook al zo heerlijk om lekker in/onder weg te kruipen. Echt iets voor mensen, die er graag ´warmpjes bij zitten´ :-). Kijk eens wat een plaatjes. Werkelijk voor elk wat wils:


De wollen plaids vind je hier. Ze zijn van 100% wol en kunnen op het wolwasprogramma in de wasmachine gewassen worden. Er is juist weer een flinke voorraad binnen gekomen. Maar voor de plaids geldt wel: op = op!

Wil je de hele collectie van Bellebien zien? Klik dan hier 

Een leuke wedstrijd!

En dan heb ik nog nieuws over een leuke wedstrijd! Tijdens de Landleven Winter-markt kun je meedoen aan een wedstrijd Brood Bakken. 


Elke dag kun je meedoen en de hoofdprijs is een Mockmill graanmolen! Die graanmolens hebben wij zelf ook in onze webshop en we weten dus wat een fantastisch apparaat het is. Ik maak graag reclame voor de wedstrijd met de mooie prijzen en laat de info van Landleven hieronder volgen:

Landleven presenteert tijdens Landleven Winter: de Landleven broodbakwedstrijd! Bak je lekkerste brood en vertel ons waarom juist jouw brood zo goed bij Landleven past. Gebruik je bijvoorbeeld meel van je lokale molen, bak je het in een zelfgebouwde houtoven of is het een familierecept?

Elke dag mogen de broden ingeleverd worden bij de Landleven stand op de Landleven Winter-markt. Een jury beoordeelt dagelijks alle heerlijke en mooie broden en roept per dag een winnaar uit. Als winnaar krijg je een prachtige Mockmill 100 graanmolen ter waarde van € 229,- en ook krijgt je brood, samen met de andere twee winnende broden een plekje in het magazine!  

NB: Het is belangrijk dat je naast je brood ook het ingevulde deelnameformulier inlevert met daarop het recept en uitleg waarom dít brood een geweldig Landleven-brood is. Het deelnameformulier ontvang je in de mail, nadat je je hieronder hebt aangemeld.

Meer info over de markt vind je hier
Aanmelden voor de wedstrijd kan hier