dinsdag 14 november 2023

Advertorial

 Spelregels

Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. Je kunt dan zelf beslissen, of je verder wilt lezen, of de reclame aan je voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

(Wellicht ten overvloede: als ik buiten deze advertorials op mijn blog weleens een link plaats naar een winkel, evenement, of wat dan ook, dan zijn dat altijd onbetaalde links en heeft het niets met reclame te maken.)

Deze maand schrijf ik een advertorial voor:

Bellebien

Het is bijna traditie, dat er in het najaar, richting de kerstdagen, een advertorial wordt geplaatst voor Bellebien. Grote kans, dat je Bellebien dus al kent van een eerdere post. Maar voor wie niet weet, wie Bellebien is, stel ik deze leuke webshop even kort voor:


Bij Bellebien kun je terecht voor allerlei textiel. Toen Lisette in 2004 met haar webshop begon, waren het vooral de theedoeken van pompdoek, waar ze bekend mee werd. Het patroon van de ouderwetse pompdoek werd door Lisette nieuw leven ingeblazen en er volgde een interessante collectie van theedoeken, handdoeken, tafelkleden, schorten enzovoorts met dit dessin. Deze klassiekers zijn nog altijd bij Bellebien verkrijgbaar.Na deze succesvolle start, breidde Lisette haar collectie textiel jaar op jaar verder uit. Er verschenen bijvoorbeeld ook tafelkleden in alle denkbare vormen, maten en dessins. Je kunt bij Bellebien zelfs een tafelkleed op maat laten maken, voor als je bijvoorbeeld een extreem lange tafel hebt, of een tafel in een bijzondere vorm. Wat zeker ook een heel leuke toevoeging is, zijn de kleurplaat-tafelkleden. Ook deze kleden zijn er in verschillende maten en dessins. De kleurplaat-tafelkleden worden geleverd met een set uitwasbare viltstiften. Je kinderen of kleinkinderen kunnen dus kleuren, je wast het kleed, en daarna kan er weer opnieuw gekleurd worden. En mochten de stiften op een gegeven moment op zijn, dan kun je die bij een speelgoedwinkel weer aanschaffen. Speciaal voor deze tijd van het jaar is er het kleurplaat-kleed met kerstdessin! Hoe leuk is dat?!Behalve textiel van katoen, heeft Bellebien al jaren ook prachtige producten van 100% wol. Deze wollen producten worden geïmporteerd uit Engeland en zijn soms zelfs voor een deel van gerecyclede wol. Dat geldt bijvoorbeeld voor de prachtige kruikenzakken. Deze zakken zijn voor 50% gemaakt van gerecyclede wol en daarmee stuk voor stuk uniek en duurzaam. Ze worden geleverd inclusief kruik. Maak het jezelf deze winter behaaglijk met zo´n heerlijke kruik! Niet alleen fijn om je bed mee (voor) te verwarmen, maar ook om op je schoot te leggen, als je je ´s avonds op de bank nestelt. De verwarming mag dan gerust een graadje lager, want zo´n kruik houdt je lekker warm.


En natuurlijk kun je daarbij ook nog eens fijn onder je mooie, warme, wollen plaid kruipen. Bij Bellebien zijn er voor elk interieur mooie plaids verkrijgbaar. Ook deze plaids zijn van 100% Engelse wol. Ze zijn er in vele kleuren, geweven in diverse dessins, ook in prachtige Schotse ruiten. De plaids kunnen in de wasmachine op het wolprogramma gewassen worden en blijven, ook na jaren gebruik, prachtig. 
Als je eenmaal verslingerd bent aan 100% wol, dan zul je vast ook de Engelse wollen sjaals kunnen waarderen. Prachtige sjaals met een mooi formaat van 30 x 160 centimeter. Deze sjaals zijn zeker een mooi cadeau-idee. Misschien zet jij er ook wel één  op je verlanglijstje? Tenslotte heeft Bellebien, net als elk jaar, een mooie en unieke kerstcollectie, met tafelkleden, placemats, broodmandjes, kussenhoezen enzovoorts. Neem hier een kijkje bij de collectie van Kerst 2023!