maandag 26 augustus 2024

Geen tijd voor opruimen?!

Er is weer een week voorbij gevlogen. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: er is niets terechtgekomen van m´n opruimplannen! Er was domweg geen tijd voor opruimklusjes. Of ik had het zaterdag moeten doen en niet met Willem moeten gaan wandelen. Nou, dat vind ik geen lastige keuze hoor :-).

maandag 19 augustus 2024

In de opruimmodus

Nadat ik vorige week de badkamer een extra beurt had gegeven en ook de laden van het wastafelmeubel schoongemaakt had, was ik vanzelf in de opruimmodus gezakt. De volgende klus zou de kast op onze slaapkamer zijn.

maandag 12 augustus 2024

Weer aan het werk!

Na een onrustige nacht stond ik vorige week maandagochtend op, om weer aan het werk te gaan. Ik had er zin in! Maar ik was ook onrustig. Ik zag zóveel werk en wist haast niet waar ik moest beginnen.

maandag 5 augustus 2024

Zomervakantie 2024, Onstwedde, The End

Vrijdag was het alweer onze laatste vakantiedag op de camping, voordat we ´s zaterdags zouden gaan inpakken en naar huis gaan.

donderdag 1 augustus 2024

Zomervakantie 2024, Onstwedde

De jongens kwamen vanmorgen pas tegen negenen uit hun tent gerold. Willem en ik zaten toen al een tijdje lekker in de zon voor onze tent aan een kop gember/citroenthee.