maandag 29 november 2010

Bespaarkalender en wedstrijdje

Vorige week kwam er een groot plat pak binnen. Er zaten maar liefst 4 exemplaren van de Bespaarkalender 2011 van Marieke Henselmans in. Eén exemplaar is voor mezelf. De drie andere mag ik weggeven aan bloglezers. Leuk! Dat doe ik maar al te graag. De Bespaarkalender van Marieke behoeft nauwelijks introductie. Het is zo langzamerhand een begrip. Iedere dag kunnen we genieten van een lekker voordelig recept, een gratis uitje, een leuke cartoon enzovoorts enzovoorts. Zo blijft besparen leuk, óók als het noodzaak is!

Ik heb bedacht om een wedstrijdje te koppelen aan het weggeven van de drie Bespaarkalenders. Het is heel eenvoudig: Schrijf in een reactie onder dit logje welke (bespaar)tip van dit blog het meest voor je betekent/heeft betekend en waarom. Het hoeft maar een klein verhaaltje te zijn. De drie leukste, meest besparende, ontroerendste, origineelste of weet-ik-veel-watste reacties worden beloond met een gratis kalender. Je kunt reageren tot DV 4 december. Op 6 december maak ik de winnaars bekend.

Vind je het maar niets om aan dit wedstrijdje mee te doen, maar wil je wél dolgraag de kalender, dan heb ik alvast een troostprijs. Iedereen die via dit blog de Bespaarkalender bestelt krijgt maar liefst 2,50 euro korting. Bestel je vóór 17.00 uur, dan kan je de kalender de volgende dag bij de post verwachten!
Hoe gaat het? Je surft naar www.Bespaarboeken.nl en typ daar actiecode ELkorting (zonder spatie)in. Je krijgt dan automatisch 2,50 korting.