dinsdag 18 november 2014

Advertorial

Deze maand zijn er geen nieuwe adverteerders op mijn blog. Maar er zijn wel drie 'oude bekenden' die iets te vertellen hebben. Bij deze zet ik ze graag in het zonnetje!

Bellebien
De eerste is Bellebien, huishoudlinnen sinds 2004. Bellebien is eerst en vooral bekend van de pompdoek. U weet wel, die ouderwetse ruitdoek, die vroeger bij de pomp hing en waar de hele familie de handen en het gezicht aan droogde. Bij Bellebien zijn die pompdoeken als theedoek verkrijgbaar in vele kleuren. Daarnaast levert Bellebien ook tafelkleden van pompdoekstof in alle denkbare maten.

Maar Bellebien is méér dan alleen pompdoek. Je kunt er bijvoorbeeld ook prima terecht voor het prachtigste beddengoed.

En in deze tijd van het jaar is er nóg een klassieker, die niet aan te slepen is: damasten tafellakens met ingeweven Franse lelie. Als u straks wilt uitpakken met een chique kerstdiner, dan wilt u vast ook de tafel mooi gedekt hebben. Zo'n damasten 'Franse lelie' is dan echt een toppertje. De Franse lelie is bij Bellebien verkrijgbaar in spierwit en in roomwit. De roomwitte variant is speciaal door Bellebien op de markt gezet voor roomwitte serviezen zoals het bekende Edme van Wedgwood.De Franse lelie is standaard leverbaar tot een lengte van 400 centimer, maar ook in rond of vierkant tot 200 centimeter. Het is ook mogelijk om van deze stof een tafellaken te laten maken in de maat u maar wilt.

Buiten de Franse lelie levert Bellebien ook andere damasten kleden in diverse mooie kleuren. Neemt u vooral eens een kijkje!

Cuisine d'Oc
Een prachtig gedekte tafel is natuurlijk niet het enige wat uw Kerstdiner doet slagen. Eerst en vooral is het belangrijk dat er lekker gekookt gaat worden! En dan is een goede werkomgeving een prettige vereiste.

Bent u eigenlijk toe aan een nieuwe keuken, maar ziet u op tegen zo'n operatie? Of is uw budget beperkt? Dan heeft Cuisine d'Oc een uniek concept: niet uw oude keuken vervangen door een nieuwe, maar uw keuken renoveren! Henk Geluk van Cuisine d'Oc zegt hierover:

¨Samen met u kan ik dit volledig verzorgen. Ik kom bij u langs om de situatie te bekijken en dan bespreken we samen de mogelijkheden en onmogelijkheden, want die zijn er natuurlijk ook. Maar er is heel veel mogelijk, weet ik uit de praktijk! Ruime keuzes in kleuren en materialen en de nieuwste snufjes in keukenapparatuur.¨

Met mooie, nieuwe frontjes, een ander aanrechtblad en/of nieuwe apparatuur tovert Henk uw oude keuken om tot een nieuwe. Voor minder geld en met minder moeite dan wanneer u een nieuwe keuken zou nemen!

Toch kunt u juist óók voor een nieuwe keuken bij Cuisine d'Oc terecht. Vanwege het unieke renovatie-concept is dat iets wat veel mensen niet weten.
Het fijne van een keuken kopen bij Cuisine d'Oc is de persoonlijke benadering. U hoeft niet naar een grote, onpersoonlijke, glimmende keukenshowroom, maar Henk komt bij u thuis. Daar laat hij in alle rust de mogelijkheden zien en maakt een offerte op maat. De apparatuur is van bekende merken als Atag, Bosch, Liebherr en andere. Alles precies zoals u wenst en wat in uw budget past.

Kijkt u maar eens rond op de website voor veel ideeën en neem gerust contact op met Henk en Nellie van Cuisine d'Oc.

Boekenstek
En deze tijd van het jaar leent zich natuurlijk bij uitstek voor Boekenstek :-). Lekker met een boek op de bank, kachel aan, kaarsen aan en lezen maar!

Boekenstek heeft een enorme keus in tweedehandse en nieuwe christelijke boeken. Er zijn maar liefst 3000 titels uit voorraad leverbaar. Het gaat om vele genres: theologische boeken, kinderboeken, muziekboeken, kookboeken, streekromans, noem maar op.

U kunt lekker op uw gemakje rondsnuffelen in de webwinkel. Maar het is ook mogelijk om op zaterdag (of op afspraak) een bezoek te brengen aan het boekenmagazijn van Boekenstek in Nieuw-Beijerland. U kunt daar eventueel ook uw internetbestelling afhalen. Dat levert op tweedehands boeken nog eens een korting op van 10% op de toch al vriendelijke prijzen!

U kunt uw boekenbestelling natuurlijk ook gewoon voordelig laten opsturen. De verzendkosten bedragen slechts 3,50 en bij een bestelling boven de 35,00 is het verzenden zelfs gratis.

Via het gastenboek kunt u een oproepje plaatsen voor het boek waar u misschien al heel lang naar op zoek bent. Een extra service van Boekenstek. Overigens houdt Pleun, van Boekenstek, een leuk en lezenswaardig blog bij over zijn boekenhobby.