dinsdag 12 januari 2016

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨

Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel "Advertorial" mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.


Deze maand zijn er twee nieuwe adverteerders. 

Schuifwandgigant
Als eerste wil ik noemen: de Schuifwandgigant.(klik)
Ronald en zijn team verkoopt al meer dan 20 jaar kasten en schuifwanden vanuit een showroom in Zeeland. Langzaam maar zeker (of misschien wel snel en zeker!) kwam de opmars van online kopen. Sceptici wisten te vertellen, dat dat alleen voor bepaalde producten zou gaan werken. Maar inmiddels kan nagenoeg alles online gekocht worden. Heerlijk vanuit uw luie stoel.

Uniek
Ronald heeft lang gezocht naar een manier op het hele aankoopproces van schuifwanden op maat in een webwinkel gevangen te krijgen. En dat is gelukt! Geheel digitaal, zonder opdringerige verkopers, in uw eigen tempo én op uw eigen tijdstip is het nu mogelijk om bij Schuifwandgigant uw schuifwand samen te stellen, uit te kiezen en te bestellen! Dit is echt uniek!

Hoe?
Hoe gaat dat dan in z´n werk? Heel eenvoudig: U meet de ruimte op waar u een schuifwand wilt plaatsen. U kiest een kleur en vult het bestelformulier in. Daarna krijgt u meteen de totaalprijs te zien. Na aanbetaling van 25% van het bedrag, gaat de Schuifwandgigant voor u aan de slag om alles op maat te maken. Eén dag na uw bestelling is de leverdatum al bekend. Reken op ongeveer twee weken voordat uw bestelling gereed is. U krijgt 1 dag voor de aflevering bericht, dat uw bestelling geleverd gaat worden en hoe laat dat ongeveer gaat zijn. U hoeft er dus niet een hele dag voor thuis te blijven wachten. Alles wordt keurig op maat aangeleverd, zodat het monteren geen verrassingen met zich mee zal brengen. Het is echt een kwestie van: gewoon alles in elkaar zetten.

In onderstaand instructiefimpje wordt het bestelproces duidelijk uitgelegd.


Twijfels?
So far, so good. Misschien heeft u toch nog twijfels? Dat kan ik me zo voorstellen. Ik zou bijvoorbeeld mijn twijfels hebben over mijn meetkunsten. Want wat, als ik het nu een verkeerd zou opmeten?
Ronald neemt die twijfels weg. Schuifwandgigant bestaat nu drie jaar en in al die jaren is er nog nooit een meetprobleem geweest! Bovendien mag je altijd bellen, ook ´s avonds. Kijk, dat is nog eens service. Er zijn dan ook alleen maar tevreden klanten. Leest u het gastenboek er maar eens op na.

Waarom zou u bij de Schuifwandgigant kopen?
Omdat u zelf meet en zelf plaatst, kan Schuifwandgigant u een scherpe prijs bieden. Die prijs is zó scherp, dat u zelfs ´Laagste Prijs Garantie´ heeft. U krijgt een kwaliteitsproduct met maar liefst 10 (en op sommige producten zelfs 15) jaar garantie. Vanaf 500 euro worden geen bezorgkosten berekend in Nederland en België.

Prijsvoorbeelden
Bent u nieuwsgierig hoeveel zo´n schuifwand gaat kosten? Hier volgen twee prijsvoorbeelden:

- 3 schuifdeuren (bijvoorbeeld voor in de bijkeuken) levert schuifwandgigant al voor 531 euro bij u thuis af
- 3 schuifdeuren met 3 kastinterieurs (bijvoorbeeld voor in de slaapkamer) levert schuifwandgigant al voor 861 euro bij u thuis af

Bij dezen van harte aanbevolen!

BIS, een speciaaltje!
De tweede adverteerder is een speciaaltje! Het is het bedrijf waar Willem (alweer 13 jaar!) werkt: BIS.
BIS staat voor Business Informatie Systemen. Bis levert alles op het gebied van audio-visuele middelen.
Willem werkte er tot voor een paar weken geleden fulltime als Senior Developer. Maar sinds kort is hij voor het grootste deel van z´n werktijd op Verkoop gezet.

Gisteren kwam er voor het bedrijf een mooi bericht. BIS is genomineerd om uitgeroepen te worden tot de meest succesvolle onderneming van het jaar in hun branche.
Dit is niet iets wat uit de lucht komt vallen, maar waar keihard voor is gewerkt. Vorig jaar juli werd BIS al uitgeroepen tot branchewinnaar. Maar de titel ´meest succesvolle onderneming van het jaar´ verdienen, zou natuurlijk echt helemaal fantastisch zijn!

Voordat het zover is, moet er nog het één en ander gebeuren. Eerst moet BIS in de finale zien te komen. En daar kunt u bij helpen. Vandaar ook dat deze advertorial een speciaaltje is! We vragen u namelijk om een kleine moeite.

Hoe kunt helpen?
U kunt helpen door een gratis (ja, GRATIS) SMS stem uit te brengen. SMS hiervoor NBSA 4894 naar 4422 (let op de spatie tussen NBSA en 4894.
Het zou fantastisch zijn als BIS heel veel stemmen zou krijgen!

En verder?
Wat u nog meer kunt doen?
Dat leest u, als u op de Banner bovenaan deze blog klikt.

Voor wie geen reclames op z´n computer/laptop/mobiel ontvangt heb ik het in deze advertorial gekopieerd. U kunt:

Het bericht in uw sociale netwerk te delen, dat we gepost hebben op:
Let op: de gratis SMS stem moet uitgebracht worden vóór 16 januari 2016, 23:59 uur. Wacht dus niet te lang. Het zou fijn zijn als u het nu gelijk even doet!
Leuk om te weten is dat we 10 bol.com cadeaubonnen t.w.v. € 25 verloten onder de SMS stemmers en degenen die ons bericht via social media verspreiden.
Wij waarderen het enorm als u ons die vliegende start van 2016 gunt.
Alvast hartelijk dank.

Hoe het verder afloopt? Dat leest u vast op m´n blog :-).