vrijdag 28 april 2017

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.


Bellebien

Bellebien is een regelmatig terugkerende adverteerder op deze blog. Bellebien is een webwinkel waar je de mooiste, leukste en vrolijkste collectie linnengoed vindt!

Franse tafelkleden
Dit voorjaar wil Lisette van Bellebien hier graag haar prachtige, unieke, Franse tafelkleden voor het voetlicht halen. En dat is niet voor niets! De Franse tafelkleden zijn al 13 jaar lang (dat is: zo lang als Bellebien bestaat) een succesnummer. 

Verklappen
Voordat ik iets over deze tafelkleden ga vertellen, is het wellicht leuk om te verklappen, dat de naam ¨Bellebien¨  alles te maken heeft met deze kleden! Wie een mondje Frans spreekt, had het vast al herkend: Belle = leuk en Bien = goed! Dat samen vormde de naam ¨Bellebien¨. Maar dat is nog niet alles! Belle en Bien zijn namelijk ook de koosnamen van de dochters van Lisette: Isabelle en Quirine. De naam Bellebien heeft dus een prachtige, dubbele betekenis.

Héél erg Frans!
Maar nu dan over de kleden. Ze zijn Frans! Héél erg Frans! Ze worden namelijk in een klein, Frans fabriekje gemaakt. Zo´n fabriekje waar oude Franse mannen met alpinopetten op rondlopen :-). En ja: Franse kleden betekent natuurlijk ook: Franse motieven. Lavendel, rozen, citroenen, olijven. Je komt het allemaal tegen in de vrolijke collectie Franse tafelkleden. Motieven die je een vakantiegevoel geven en die zowel gezellig als tijdloos zijn.

Uniek
De Franse tafelkleden zijn uniek. Ze worden namelijk persoonlijk door Lisette geïmporteerd en zijn haast nergens anders in Nederland verkrijgbaar. Maar de kleden zijn ook uniek voor wat betreft de uitvoering: ze zijn van 100% katoen en hebben een acryl coating. Door deze coating zijn ze gewoon met een vochtige doek afneembaar en dringen lastige vlekken (wijn bijvoorbeeld) niet in de stof.Door deze acryl coating, die op een waslaagje lijkt, hebben de kleden géén plastic uitstraling. Ze kunnen gewoon in de wasmachine worden gewassen en je kunt ze óók (aan de achterkant) strijken.

Hoe zien ze er dan uit?
Nu ben je vast heel nieuwsgierig naar de collectie. Word je niet héél vrolijk van deze gezellige collage?
Uiteraard kun je de hele collectie met maten en prijzen het best bekijken in de webshop

Extra
De kleden zijn voor zowel de tuintafel als voor de keukentafel geschikt. Als extraatje zijn er bijpassende placemats en servetten verkrijgbaar. En sinds dit voorjaar zijn er ook Franse tafelkleden zónder coating in de collectie opgenomen.

Tip
Het is bijna overbodig te vermelden. Maar toch: deze Franse kleden zijn natuurlijk een prachtig moederdagkado!