vrijdag 16 oktober 2020

Advertorial - Wie helpt Teleza?

 Spelregels

Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

(Wellicht ten overvloede: als ik buiten deze advertorials op mijn blog weleens een link plaats naar een winkel, evenement, of wat dan ook, dan zijn dat altijd onbetaalde links en heeft het niets met reclame te maken.)

Deze maand is er maar één adverteerder. Maar wel een heel bijzondere. Dit keer worden er geen diensten of goederen aangeboden, maar wordt jouw hulpt gevraagd!

Wie helpt Teleza?

Teleza (13 maanden) is het jongste (adoptie)dochtertje van Nicole van Elteren. Nicole woont en werkt met haar 3 dochters in Malawi. Daar runt ze een weeshuis en is betrokken bij allerlei projecten voor de locale bevolking.Teleza heeft helaas een ernstige hartafwijking en daarvoor was een levenreddende operatie in Nederland nodig. Er was geen tijd te verliezen en daardoor is Teleza naar Nederland gekomen, voordat ze een Nederlands paspoort had. Hierdoor kon ze geen aanspraak maken op de zorgverzekering.

Je voelt hem al aankomen: er is geld nodig!!De kosten van het hele traject van operatie tot aan de nabehandeling is geschat op 150.000 euro...

Teleza is inmiddels geopereerd 
en een paar dagen geleden zelfs al uit het ziekenhuis ontslagen. Er is echter nog een intensief nabehandelingstraject nodig.

De familie is voor het benodigde bedrag een crowdfundingactie gestart. De teller staat inmiddels op bijna 89.000 euro. Een prachtig bedrag. Maar...

Er is nog een groot geldbedrag nodig.

Wie helpt Teleza? Elke donatie, groot of klein, wordt zeer gewaardeerd en helpt niet alleen Teleza, maar ook haar moeder in haar strijd om haar dochtertje een kans op leven te geven.

Elke dag lezen hier zo´n 6.000 tot 8.000 mensen mee. Wat zou het fijn zijn, als veel harten geraakt worden!

Je kunt doneren via de crowdfundpagina: klik hier.

Je kunt ook nog op een andere manier steunen, namelijk door de aankoop van een mooi natuurboek:


DIt prachtige boek van Riet Pijnappels: Met andere ogen: natuur in de Baronie. (Zie afbeelding) kost € 34,95 maar mag nu voor € 20 verkocht worden en het volledige bedrag komt ten goede voor Teleza’s operatie en nabehandeling. 

Dit boek is een mooi geschenk voor de feestdagen, verjaardagen, zomaar, in het kerstpakket, etc. Als mensen geïnteresseerd zijn kunnen ze contact opnemen met amandavanelteren@hotmail.com