woensdag 27 maart 2024

Hulp voor mijn hulp

Wij hadden deze maand extra (inpak)hulp in de webshop: mijn achternichtje Anne-Marie kwam ons helpen. Deze hulp was zeer welkom. Normaal gesproken ligt het afwegen en inpakken van de producten grotendeel op Maria´s bordje. In tijden dat het niet speciaal druk is, gaat haar dat prima af. Maar in tijden van drukte is het flink aanpoten.

De eerste vier maanden van het jaar zijn altijd drukke maanden. Daarna wordt het warmer en gaan mensen minder bakken enzo. Dan krijgen wij het wat rustiger. We zitten dus nog volop in de drukke tijd. De afgelopen weken was Maria best vermoeid van haar zwangerschap. Bovendien kregen Maria en JH op 1 maart de sleutel van hun nieuwe huisje. Daar zijn ze natuurlijk ook druk mee. Al met al kwam Anne-Marie dus ook een heel goed moment. Week na week groeide de voorraad met ingepakte producten. Na vier weken buffelen hebben we een prachtige voorraad staan, waar we hopelijk even op kunnen teren.

Anne-Marie en Maria in actie

Vandaag namen wij weer afscheid van onze hulp. Volgende week hoopt Anne-Marie namelijk naar Bosnië te gaan. Ze gaat daar 6 maanden als vrijwilliger in een vluchtelingenkamp werken. Reis- en verblijfskosten zijn voor haar eigen rekening. En daarom hoefde Anne-Marie geen salaris voor haar noeste vlijt, maar vroeg ze een gift voor haar mooie werk. Ik vind dit zó mooi, dat ik heb bedacht om hier op mijn blog ook een verzoekje voor een donatie te posten. Elk bedrag is van harte welkom. Mocht er méér binnenkomen dan Anne-Marie nodig heeft, dan komt dat uiteraard ten goede van de vluchtelingen.

Wie doet er mee? 

klik hier

De donatie gaat naar de Stichting CRR en die heeft een AMBI-status. Je donatie is dus aftrekbaar voor de belasting.

Wil je alles weten over haar reis? Kijk dan hier

Echt een raar idee, dat Anne-Marie nu in het voorjaar vertrekt en pas bij leven en welzijn in het najaar terug zal komen. Het zal vast een hele ervaring voor haar worden!