zaterdag 26 november 2011

Administratie en feestelijkheden

Vanavond hebben we aan de administratieve kant van de boekenverkoop gewerkt. We hebben alle betalingen nagelopen. Sommige mensen krijgen nog een paar eurootjes van ons terug. Dat willen we in de loop van volgende week rondmaken. Van andere mensen krijgen wij nog geld. Wie boeken heeft besteld en ze nog niet heeft betaald, vragen wij vriendelijk het bedrag zo spoedig mogelijk over te maken. Dan kunnen wij het boek wat dat betreft dichtdoen :-)

Volgende week staan ons heel wat feestelijkheden te wachten. Op woensdag hoopt Maria haar 10e verjaardag te vieren. Op donderdag is het Wim z'n beurt. Die hoopt 23 te worden. Vrijdag is het onze 'grote dag'. Dan vieren we onze zilveren bruiloft! De week wordt netjes afgesloten met Geertjes 23ste verjaardag op zaterdag. Alles uiteraard bij leven en welzijn. Ik heb er gewoon kriebels van in m'n buik!

UPDATE: er zijn nog 35 mensen die niet hebben betaald. Hopelijk zijn dat er snel minder. Als ik al die mensen handmatig moet gaan herinneren gaat daar zoveel tijd in zitten...