vrijdag 19 december 2014

Advertorial

De laatste advertorial van 2014. Eén van onze regelmatig terugkerende adverteerders wil zich nog graag een keer presenteren via deze blog: Knulst Houten Vloeren.

Vloersoorten
Telkens als ik op de website van Knulst rondkijk valt het me op hoeveel kennis en vakmanschap er nodig is om een echte vloerenspecialist te kunnen zijn. Heeft u er ooit bij stil gestaan hoeveel vloersoorten er zijn als we het hebben over houten vloeren? Op de website van Knulst kunt u er alles over lezen. Denk daarbij aan: massief parket, multiplank vloer, lamelparket, dat wat in de volksmond gewoon 'parketvloer' heet, visgraat parket, of hoogkant parket....Al deze vloeren hebben zo hun specifieke toepassingen. Je moet er maar verstand van hebben. Bij Knulst wordt u van a tot z begeleid in het maken van een juiste keuze.

Magazine
Om op uw gemakje, thuis vanaf de bank, uitgebreid te dromen over uw nieuwe vloer, vraagt u eenvoudig het gratis Inspiratie Magazine aan.

Of toch liever PVC?
Om het allemaal nog een tikkeltje veelzijdiger te maken, kunt u bij Knulst ook terecht voor pvc-vloeren. Vloeren met de uitstraling van bijvoorbeeld hout, maar dan van pvc. Pvc heeft zo z'n voordelen. Te denken valt aan bijvoorbeeld de slijtvastheid en, wat mij persoonlijk ideaal lijkt: de gehorigheid. Of liever: het ontbreken van gehorigheid! Vraag het speciale pvc-vloeren magazine gerust tegelijkertijd met dat van het houten-vloeren magazine aan.