vrijdag 12 februari 2016

Weer naar het ziekenhuis

Vanmorgen is mijn moeder helaas weer naar het ziekenhuis gebracht. Gisterenmiddag was ik bij haar en toen had ze al wat koorts. Mijn pa heeft naar het ziekenhuis gebeld om te overleggen. Hij kreeg aanwijzingen om wat in de medicatie te veranderen. Maar vanmorgen was de temperatuur 38,8 en dat is voor haar echt veel te hoog. De dokter vond het niet meer verantwoord om haar thuis te laten. Heel jammer :-(. Het is nu weer afwachten hoe het verder gaat.

Zelf ben ik vandaag ook verre van fit. Gisterenavond ben ik al rillend in bed gekropen. En vandaag was het niet veel beter. Snotterig en hoofdpijn en heel moe. Ik heb daarom alleen maar het hoognodige gedaan en tussen de karweitjes door steeds geslapen, geslapen, geslapen. Hopelijk krabbel ik er snel bovenop.

Net zijn de maandelijkse boodschappen gebracht. En ook de boodschappen voor morgen. Dan viert mijn schoonmama haar 80ste verjaardag en komen we met de familie in een zaaltje bijeen. Al met al was het deze keer dus echt enorm veel wat de supermarktmeneer uitlaadde. Hij grapte al, dat hij er speciaal een nieuwe bus voor had aangeschaft ;-).

Nu moeten al die spullen nog in de kasten. Dat is nooit mijn favoriete klusje. Maar nu ik zo gammel ben al helemaal niet. Daar moet ik echt ff moed voor verzamelen.

Er kwamen twee rapporten met de post mee. Dat van Koos en van Maria. Maria had echt een geweldig mooi rapport. Haar jaargemiddelden zijn 1 negen, 6 achten en 4 zevens. Daar heeft ze echt keihard voor gewerkt. Koos staat in elk geval er goed genoeg voor om straks examen te doen. En dat is ook fijn. Dit jaar moeten Hans en Koos examen doen. Het zou wel erg sneu zijn, als één van beiden het niet zou halen.

Maaike is vandaag zingen in Leiden: De Messiah from scratch in Leiden. Vorig jaar heeft ze daar ook aan meegedaan. En Hans trouwens ook al twee keer. Echt genieten. Maaike kreeg er zowaar vrij voor van school van haar teamleider. Dat was, omdat ze ruim boven de 85% verplicht bijgewoonde lesuren zat. Ze zat zelfs op 95%. Leuk, dat zoiets dan zomaar geregeld kan worden.