donderdag 18 juni 2020

Advertorial

Spelregels
Vooraf even de ´spelregels´ voor wie hier nog maar kort meeleest en zich afvraagt: ¨Een advertorial op deze blog? Hoezo?¨
Aan de linkerkant van m´n blog (en soms bovenaan) draaien banners van adverteerders. Dit zijn speciaal geselecteerde adverteerders, die producten of diensten aanbieden, die passen binnen ¨Eenvoudig Leven¨. Niet zelden ken ik de mensen en/of hun producten of diensten persoonlijk en kan ik uit eigen ervaring ze van harte aanbevelen.
Voor nieuwe adverteerders schrijf ik altijd een advertorial, om ze goed onder de aandacht te brengen. Terugkerende adverteerders vragen soms ook, of ik een advertorial wil schrijven. Bijvoorbeeld om aandacht te vragen voor een nieuw product, een actie, of iets dergelijks.
Omdat niemand zit te wachten op verborgen reclame, geef ik zo´n bericht altijd de titel ´Advertorial´ mee. U kunt dan zelf beslissen, of u verder wilt lezen, of de reclame aan u voorbij laat gaan. Elke maand verschijnt er maximaal één advertorial.

(Wellicht ten overvloede: als ik buiten deze advertorials op mijn blog weleens een link plaats naar een winkel, evenement, of wat dan ook, dan zijn dat altijd onbetaalde links en heeft het niets met reclame te maken.)


Vandaag schrijf ik over:
1. Bellebien
en daarna wil ik ook nog iets schrijven over onze webshop, omdat het sinds corona niet is gelukt om een nieuwsbrief te maken. Dus:
2. Eenvoudiglevenshop.nl


Bellebien
Bellebien, de bekende webshop, waar je terecht kunt voor het allerleukste en allermooiste linnengoed, is een oude bekende in deze rubriek. En ook vandaag is Bellebien aanwezig met allerlei leuk nieuws!

Voor veel mensen valt door corona de zomervakantie een beetje in duigen. Misschien was je wel van plan om naar Frankrijk af te reizen, maar zie je er toch maar vanaf. Zo vergaat het ons ook. Wij wilden met de hele familie gaan kamperen in Normandië. Maar wij durven het niet aan. Wat als Frankrijk ineens weer op slot gaat? Wat als je dan daar zit en niet zomaar terug kan? Wat als je op het laatste moment toch níet kunt gaan? Wat als je daar ziek wordt? Nee...laat ons maar rustig thuis! Dan maken we het gewoon thuis gezellig, toch?

Wat dacht je ervan, om de buitenboel in Franse sferen te brengen, met de prachtige Franse tafelkleden van Bellebien?
De Franse tafelkleden (waar je trouwens ook bijpassende servetten en placemats bij kunt kopen!) worden door Bellebien rechtstreeks geïmporteerd. Ze worden gemaakt in een ouderwetse, kleine fabriek in de Provence. De katoenen stoffen hebben prachtige prints en worden beschermd door een acryl coating. Door deze coating zijn de kleden gemakkelijk schoon te houden en heb je geen last van vlekken, die er niet uit gaan. Gewoon afnemen met een doekje volstaat meestentijds. Maar wil je het kleed eens een sopje geven? Ook dat is geen probleem. De kleden kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden en daarna kun je ze zelfs strijken! De kleden hebben, ondanks de coating, géén plastic uitstraling!

Nieuwsgierig geworden? Alles over deze kleden vind je HIER.

Zijn het geen plaatjes?


Met bijpassende placemats!


Maar voordat je nu denkt, dat je bij Bellebien alleen terecht kunt voor een Franse/Mediterrane sfeer? Nee hoor! Bellebien is nu juist ooit (in 2004!) begonnen met linnengoed met een oer-Hollandse, landelijke uitstraling. Denk maar aan textiel in het beroemde pompdoek dessin. Maar ook aan de leuke geruiten dekbedhoezen!

Deze dekbedhoezen zijn weer terug van weggeweest! Tot blijdschap van veel klanten én van Bellebien zelf. Dit leuke boerenbont-beddengoed is verkrijgbaar in rood, marine, Hollandsblauw, fuchsia, roze en lichtblauw. Te kust en te keur dus! Eén ding is spijtig: deze stoffen worden geweven op rollen van 150 centimeter breed. En daardoor zijn de dekbedhoezen helaas alleen in 1-persoons uitvoering verkrijgbaar. Dat je dat even weet.
Behalve de Hollandse boerenbont-ruit doet er gezellig nòg een ruit mee: de Schotse ruit. Prachtig voor als je graag een klassieke uitstraling wilt. Kijk, hoe leuk:


Over de kwaliteit hoeven we het eigenlijk niet te hebben. Die is gewoon uitmuntend. Ik kan het weten. Ik heb voor onze meisjes al jaaaaaaren geleden van die leuke, rood geblokte dekbedhoezen gekocht en die zijn nog altijd prachtig. Ze hebben ze enkele jaren continu gebruikt. Na onze verhuizing zijn ze op een ander printje overgegaan. De boerenbont-ruitjes doen nu dienst op de logeerbedden. De kleuren zijn mooi gebleven. De vorm is nog altijd perfect. En je hoeft ze ook nog eens nauwelijks te strijken (het is, dat het m´n hobby is, anders zou het niet eens hoeven).

Je vindt de collectie beddengoed HIER

Als laatste wil Bellebien nog even laten weten, dat de dekbedhoezen prima combineren met de katoenen wafeldekens. Deze dekens zijn in de winter leuk als sprei, maar kunnen in de zomer ook dienst doen als luchtige zomerdeken. Ideaal als je toch graag ergens onder wilt kruipen, maar een dekbed te warm is.

2. Eenvoudiglevenshop
Mensen, die regelmatig de blog lezen, weten het al: onze webshop is sinds corona een tijdje compleet ontploft geweest. Eerst ging men de supermarkt plunderen. En door het gehamster was daar al heel snel geen bloem, meel en gist verkrijgbaar. Op veel plaatsen is de aanvoer zelfs nog altijd schraal!
Direct daarna gingen veel molens dicht, omdat ze de anderhalvemetermaatregel niet konden waarborgen. Het gevolg was, dat mensen massaal online gingen inkopen. Al snel waren er webshops zo overbelast, dat ze óf dicht gingen, óf geen nieuwe klanten meer aan wilden nemen.
Ook wij waren overbelast. Maar we konden open blijven! We hadden gelukkig heel veel gewillige handen, die hard meegewerkt hebben, om alle bestellingen uit te kunnen leveren.
Daarnaast hadden we veel geluk met de leveranciers, die er steeds alles aan gedaan hebben om ons te kunnen blijven bevoorraden. Het enige waar onze klanten last van hadden, was, dat ze wat langer op hun bestelling moesten wachten. Dat was natuurlijk vervelend genoeg, maar eigenlijk had iedereen er wel begrip voor.

Wat in die tijd ook niet meewerkte, was, dat we nog altijd vanuit onze noodshop op de 1e verdieping werkten. Elke dag moesten alle pakketten, die boven ingepakt waren, de trap af. Rond kwart voor vijf schalde ik dan door het huis: ¨TREINTJE¨!!! Met iedereen die in huis was vormden we een trein en gaven zo alle pakketten aan elkaar door. Net zolang tot alles in de caddy stond om naar de post gebracht te worden. En als je dan bedenkt dat dat gerust 50 pakketten waren, die soms wel 30 kilo wogen....was dat elke dag een flinke workout!

Maar intussen is de noodshop gelukkig naar beneden verhuisd. Ook dat hebben we tussen de bedrijven door nog gedaan :-). We hebben nu een heerlijke ruimte, waar alle producten overzichtelijk in de schappen liggen en waar een fijne inpaktafel staat.

We hebben dus een erg drukke en rare tijd achter de rug! Inmiddels is de rust weergekeerd. Zij het, dat we het nu standaard twee keer zo druk hebben als vòòr corona. Als dat ons nieuwe normaal is, hoor je mij niet klagen :-).

Wat erbij ingeschoten is: we hebben geen nieuwsbrieven kunnen sturen. Daar ontbrak ons de tijd voor! We willen dat binnenkort wel weer gaan oppakken. Maar voor het zover is, komen hier alvast wat nieuwjes:

* De workshops gaan voorlopig nog niet van start, helaas. We kunnen de anderhalvemetermaatregel daar niet echt in waarborgen. Als we ná de zomer nog altijd met deze regel te maken hebben, wil ik gaan kijken, of we de workshops in kleinere groepjes kunnen gaan organiseren. Maar dat heeft gevolgen voor de frequentie en de prijs enzo. Dus daar willen we goed over nadenken.

* Sinds vorige week is een speciale Fan van Eenvoudiglevenshop-pagina op FB gestart. We zijn inmiddels al met iets van 800 leden, dacht ik. De groep staat nog in de kinderschoenen, maar is nu al zó leuk! Er worden al volop recepten en tips uitgewisseld. Wil je lid worden? Meld je aan: https://www.facebook.com/groups/937815749994632/

* We hebben in de extreme drukte geen tijd gevonden om nieuwe producten aan onze shop toe te voegen. Maar de afgelopen twee weken is er toch wel het e.e.a geplaatst. En Willem doet z´n best om de wachtende producten er zo snel mogelijk in te krijgen. Zo is er (of komt er) bijvoorbeeld: vanillesuiker, basterdsuiker, zeer fijne kristalsuiker, een handige boenborstel, een nieuwe geur savon de marseille, een glazen sprayflacon (voor je zelfgemaakte schoonmaakmiddel), koekjes en nog veel meer.

* Iets wat veel mensen vragen: kan ik mijn bestelling ook ophalen? Ja! Je kunt gewoon in de webshop bestellen en dan kun je aan het einde van het bestelproces aanvinken, dat je de bestelling komt afhalen. Er worden dan uiteraard geen verzendkosten berekend. Als ik de bestelling heb klaargemaakt, stuur ik een e-mailtje en dan kun je laten weten, wanneer je hem komt ophalen.

Nou, dit was het even. Wil je niets missen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van

eenvoudiglevenshop.nl